Hvordan skal gentegnes en Ikea kommode

August 1

Hvis du nogensinde har været til Ikea i person, ved du, hvordan overvældende valg bliver efter et stykke tid. Træd ind i smart, moderne showroom soveværelser, og du kan hurtigt finde dig selv gå med bunker af fladskærms-pakket møbler klar til at samles. Men hvad hvis du kommer hjem og farven ikke er rigtige til dit hjem? Malerarbejde Ikea melamin møbler er ikke en stor besvær. Men for at gøre malingen stick til din kommode, du skal tackle job med de rigtige værktøjer.

Instruktioner

•Tag fra hinanden dit Ikea kommode. Ikke adskille stykker; bare fjerne skufferne og drejeknapper, fittings eller efterbehandling stykker. Brug malerens tape at maskere ud områder, der ikke har brug for maling, herunder skuffe spor eller bolte.

•Rub groft sandpapir over overfladen af alle områder skal males. Det er lettere for malingen til at holde sig til denne ru tekstur. Tør ned de slebne stykker med en tack eller mikrofiber klud til at fjerne støv.

•Anvend en skum rulle til at anvende en oliebaseret primer på kommoden. Gøre dette skridt udenfor eller i et godt ventileret område. Tillad primer til tørre og derefter anvende yderligere lag for at dække enhver dvælende Ikea farve viser igennem.

•Applicer maling til PRIMES kommoden ved hjælp af en foam roller og pensler, og tillade primer til at tørre helt. Kontroller, at malingen er helt tør af touch før man går videre til det næste lag. Fortsat anvende maling og lade det tørre indtil maling dækning er jævn og glat.

•Applicer en klar efterbehandling spray eller polyacrylic top coat over malingen, og lad det tørre grundigt efter fabrikantens anvisninger. Saml din malede Ikea kommode, og det er klar til brug.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com