Hvordan skal gentegnes en overmalede Room

August 15

Farven sætter stemningen for et værelse, og malingen er den vigtigste kilde til farve i mange hjem. Værelser, der har været over malet overalt i år ofte har brug for en større revision til at forbedre deres tilstand. Når konfronteret med at skulle repaint en allerede over malet værelse, kan du føle noget udfordret på hvordan man begynde og hvordan man gør det godt. Tage hjerte og lad dine kreative safter flow i stedet. Men gør dig klar til et par dage af hårdt arbejde. Skrabe den upassende maling kunne være den første af arbejdsplanen. Slutresultatet vil forbedre ikke kun udseendet af dit værelse, men hvordan du føler dit hjem.

Instruktioner

•Think gennem hvad du i sidste ende planlægger at gøre med rummet. Kontrollere vægge for tegn på revner og peeling. Hvis du kan se to eller flere lag af gamle maling er peeling op overalt, skrabning absolut i orden. Hvis loftet er dårligt tilhugget, skal du skrabe det, også. Vægge, der har høj eller halvblank maling, men er ikke skår vil kræve sandspredning før de kan blive malet.

•Få alle forsyningerne du har brug for og har dem klar til alle faser af arbejdet. Flytte møbler til midten af rummet eller andre steder, når du er ved at begynde at arbejde. Dække eller lægge tarps over møbler og gulve.

•Scrape maling fra væggene, der har brug for det. Skrabe dem alle for at sikre et ensartet udseende. Bære beskyttelsesudstyr for alt arbejdet, især en ansigtsmaske og briller.

•Fyld nogen revner eller huller i væggene med kit eller fyldstof og lad det tørre. Sand væggene, så de er kedelige og modtagelig over for den nye maling. Ingen slibning eller stripping var nødvendig, bare rydde alle vægge og loft grundigt. Lad væggene tørre helt, før du fortsætter.

•Fjern tarps omhyggeligt og tage et sted udendørs til at ryste overskydende maling flager, slibning støv og så videre. Erstatte de renset eller frisk tarps over gulv og møbler for maleriet.

•Tape enhver vinduesrammer, dørkarme, træ trim, stikdåser eller områder, hvor du ikke ønsker maling sprøjt.

•Prime vægge ved hjælp af paint primer. Start med loftet derefter gøre vægge. Lad rummet tørre helt--venter natten er ofte bedst.

•Stir den nye maling og hæld maling bakker. Start med loftet og male hele rummet ved hjælp af valser og pensler. Giver mulighed for fire til seks timer efter tørretid før du tilføjer en anden frakke.

•Tilføj en anden frakke af maling og lad det tørre. Kontrollere væggene i god belysning og fra forskellige vinkler af visning for at sikre du har fuldt dækket gamle steder, dårlig pletter og pletter. Malingen skal vises meget rene og fri for pletter eller blotching.

•Rengør dine leverancer og værktøjer og gemme dem sikkert.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com