Hvordan skal gentegnes en spånplade kabinet

October 1

Hvordan skal gentegnes en spånplade kabinet

Spånplade er en billig byggemateriale, og gør ikke for meget attraktive eller sikker møbler. En maling job over din spånplade kabinet ikke alene giver det en frisk, nyt look, men kan redde dig fra en sundhedsfare. Ifølge Miljøstyrelsen frigiver spånplade løbende gas ind i dit hjem, der kan forårsage alt fra mindre allergiske irritationer til kræft. De rigtige teknikker og materialer kan forvandle dit kabinet til noget stilfuldt og sikker.

Instruktioner

•Disassemble din partikel bord kabinet så meget som muligt. Fjerne hardware og sæt det til side i en container. Adskille enhver aftagelig stykker og bringe dem til et godt ventileret område. Sæt dem ud på en dråbe klud.

•Fyld eventuelle ridser eller huller, eventuelt med kit eller fælles sammensatte og en spartel. Når fyldstof tørrer, sand alle overflader med en bøde-sandkorn sandpapir. En let Pudsning, især over finer eller lamineret belægninger din spånplade måtte have, vil hjælpe primer og maling for at klæbe bedre.

•Aftør alle overflader med en fugtig klud og vakuum op støv.

•Prime alle flader og kanter med to frakker af en shellac primer. Shellac primer giver overlegen dækning, der forhindrer dampe fra kommer igennem. Det også overholder meget godt overflader og maling klæber det godt, så det er et fremragende valg, hvis dit kabinet har nogen lamineret overflader. Bruge en rulle, hvor det er muligt og en pensel til at komme ind i hjørner eller stramme pletter, derefter shellak tør.

•Paint skab med en akryl-latex maling i farve efter eget valg. Bruge en flad eller æggeskal maling for overlegen dækning. Akryl latex maling klæber godt for at shellak og fungerer også som en sealer. Gøre det muligt malingen til at tørre, og give overfladen en anden frakke, hvis nødvendigt.

•Seal stykke af børstning på to frakker af en klar polyurethan, giver mulighed for tørring tid mellem frakker ifølge producentens anvisninger.

•Reassemble din frysere og vedhæfte al hardware når tør.

Tips & advarsler

  • Forsøg ikke at fjerne laminat eller finer fra din spånplade, eller du kan beskadige bestyrelsen selv.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com