Hvordan skal gentegnes en tekstureret blæst-på loftet

April 26

Der var en tid, hvor ingen boligejer ville forsøge nogen ændringer til et stærkt tekstureret loft. Det var engang troede, at denne tekstur, ofte kaldet popcorn tekstur og blæst på med en maskine, var ikke værd hovedpinen at male det ofte provokerer. Denne smerte, dog kan komme fra utilstrækkelig forberedelse, forkert forsyninger eller udnytte den forkerte proces. Når du ved, hvad du behøver at genfremstille din popcorn loft og den rette teknik, er ændre farve overhead ikke meget vanskeligt.

Instruktioner

•Fjern alle fritstående elementer fra rummet. Dække gulve og andre overflader med plastfolie. Hænge mere plastfolie over væggene med malerens tape til at forhindre maling splatters.

•Applicer shellac-baserede primer til loftet ved hjælp af en ¾-tommer nap rulle på en teleskopfunktion håndtag. Roll på primer i lang tid, selv linjer, der overlapper hinanden så lidt som muligt. Lad enkelt pelsen af primer tørre natten over.

•Paint loftet med latex-baserede loft maling, anvende maling i lange linjer på samme måde, du har anvendt primeren. Lad den første frakke af maling tørre for en hel dag, og rulle på en anden. Ikke blot forsøg at bruge en tyk frakke af maling, som popcorn tekstur vil blive stærkt mættet og vil falde fra loftet.

•Wait 24 timer for at sikre, at loftet er meget tør. Fjerne de plast tarps fra gulve og vægge. Returnere møblet og andre genstande til rummet.

Tips & advarsler

  • Dække dit tøj med overtræksdragter og bære sikkerhedsbriller, en maske og en hår dækning til at undgå at blive en paint-belagt rod.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com