Hvordan skal gentegnes en træ brændende komfur

July 9

En brændeovn er en fantastisk tilføjelse til ethvert hjem. Ikke alene gør det tilføje dekoration til hjemmet, det er også en ekstra varmekilde, der kan spare dig penge på el-regningen. Nogle gange, kan farven på en brændeovn ikke gå sammen med den overordnede indretning af hjemmet. Eller måske den brændeovn er gamle og malingen skår eller ruster. Der er ingen grund til at smide træ brændende komfur ud eller erstatte det med en ny. Bare genfremstille en brændeovn, så de passer til din indretning og ser ud som ny igen.

Instruktioner

•Forbered overfladen af komfuret til maleri. Bland en fjerdedel kop af tri-natrium fosfat med én gallon af varmt vand. Krat løsning på brændeovn med en stålbørste. Dette vil slippe af med den gamle maling på komfuret. Følge op med en stål uld pad gnides over den brændeovn. Sand steder på komfuret hvor malingen er svært at fjerne. Brug hvidt destilleret eddike til at tørre væk rustpletter på komfuret.

Forpakket en dåse spray maling i farve efter eget valg specielt designet til brændeovne. Ryste spraymaling kan godt og teste det på karton eller avis før maleri. Test malingen vil klare det gennem røret, hvor det er udarbejdet gennem så at det sprøjter korrekt.

•Hold spray kan omkring 12 inches fra komfuret. Sprøjtning vil for tæt medføre maling til pool og køre. Sprøjtning fra for langt vil give ovnen en ujævn belægning.

•Spray maling på komfuret, bevæger sig fra venstre mod højre, indtil hele overfladen er malet som ønsket. Undgå at bruge en cirkulær bevægelse, når sprøjtningen malingen. Også, ikke holde dysen løbende mens maleri af brændeovn.

•Cure maling på brændeovn ved afbrænding af træ i det tre gange. Malingen bliver klæbrig mens det hærdning så undgå at placere genstande på komfuret, indtil det har fuldstændig helbredt.

Tips & advarsler

  • TSK er en meget stærk renere og kan forårsage forbrændinger. Brug beskyttelsestøj, gummihandsker og øjenværn, når du bruger den. Lad ikke det kommer i kontakt med huden eller øjnene.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com