Hvordan skal gentegnes en udvendig Metal rækværk

February 13

Hvordan skal gentegnes en udvendig Metal rækværk

Udvendige metal rækværk er sårbare over for virkningerne af rust. Når nøgne metal er udsat for fugt fra regn, sne eller fugt, begynder rust til form på overfladen af metallet. Metal kan udsættes på grund af chips eller afskalning af maling. Ifølge eksperter på dette gamle hus Magazine, bør du touch-up maling på din udendørs metal årligt. At holde rust på bay du nødt til at holde det udvendige gelænder beskyttet med et lag maling. En god maling job på metal er om den rette forberedelse og hjælp den rigtige maling.

Instruktioner

•Tag peeling paint og synlig rust fra overfladen. Børste rækværket med en stål børste. Flytte pensel frem og tilbage med en hurtig bevægelse mens anvende fast tryk på penslen.

•Hold en metal fil fast i den ene hånd. Flyt filen frem og tilbage til at fjerne tunge rust der ikke løsne med børsten. Bruge filen på lige, flad dele af rækværket.

•Sand buet og afrundet dele af rækværket med medium sandkorn sandpapir. Fjerne skrælning maling og rust fra disse områder. Tør ned hele rækværket med en fugtig klud til at fjerne støv og partikler.

•Spray metal rækværket med fosforsyre ifølge producentens anvisninger. Syren vil kombinere med rust til at danne en jern fosfat skorpe. Lad den syre sidde på rækværket natten over. Børste jern-fosfat ud af rækværket med en stål børste.

•DIP en trim pensel i god kvalitet oliebaseret primer maling fra metal. Start i toppen af rækværket og anvende primer, bevæger sig nedad til at fange eventuelle dryp. Anvende ét lag primer. Tillad primer til tørre i fire til otte timer.

•Paint metal rækværket med olie-baseret metal maling. Anvende en tynd, selv frakke med en god kvalitet pensel. Start i toppen af rækværket og flytte nedad. Brug hurtig, selv slagtilfælde at anvende maling. Lad den første frakke tørre at røre. Anvende en anden frakke. Lad det andet lag tørre grundigt.

Tips & advarsler

  • Olie = baseret metal maling kommer i mange forskellige farver og finish. Mens sort er den mest almindelige, kan du male din metal rækværk i enhver finish farve, som du kan lide. Overveje at have primer tonet for at matche din maling farve for at undgå at ændre den endelige farve af maling.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com