Hvordan skal gentegnes indvendige murstensvægge

December 18

Murstensvægge kan være en smuk dekorativt element i ethvert rum i dit hjem, men aldring og afskallende maling kan tage væk fra den naturlige skønhed af Murstenen, selv. Mange mennesker tror, at du ikke kan male murstensvægge. Dette er simpelthen ikke sandt. En indvendig mur kan males med succes ved hjælp af ordentlig maling, værktøjer og viden. Der er ingen grund til at bruge penge på en professionel; genfremstille mursten vægge dig selv for at skabe et helt nyt look i rummet.

Instruktioner

•Scrape off enhver peeling eller tilhugget maling med en stålbørste. Rense mursten grundigt før maleri. Tilføj 1/4 kop af trinatriumphosphat i en spand med en gallon af varmt vand. Fugt en klud i opløsningen og krat mursten for at fjerne snavs, spindelvæv og snavs fra overfladen. Skyl mursten med en ren klud og almindeligt vand. Tillad overflade til luft tørre helt inden du fortsætter

•Fyld i alle huller og revner i mursten. Dette vil give en glat finish, når Murstenen er blevet malet. Bruge spackle til at udfylde huller og males caulk at dække revner. Tillade disse materialer til at tørre før maleri.

•Prime mursten ved hjælp af en plet-blokering, deglossing primer. Dette vil eliminere behovet for slibning. Brug en pensel til at anvende en generøs lag primer på alle murstenene. Brug en lille pensel til at få primeren ind i sprækkerne. Tillad primer til tørre efter producentens anvisninger, før du fortsætter.

•Stir maling grundigt med en maling omrører. Hæld nogle maling i en maling bakke. Vælg en halvblank eller blank latex maling til bedre display teksturen af mursten.

•Drej paint roller i maling bakke, gennemvædning op nok maling på rulle til at male en lille del af mursten. Tag dig god tid anvende maling og arbejde i små sektioner på én gang. Brug en maling rulle lavet for tekstureret overflader til at anvende maling. Spørg din lokale maling eller hjem forbedring butik for denne specifikke type af roller.

•Anvend en pensel til at komme malingen i mindre ujævnheder. Da mursten er et porøst materiale, vil du bruge mere maling end du sikkert tror. Sørg for at have masser af maling på hånden.

•Wait et passende tidspunkt efter maling producentens anvisninger for det første lag maling tørre. Anvende en anden frakke af maling til mursten på samme måde, du har anvendt den første pels.

•Tillad mursten til at tørre helt, før du rører den malede overflade.

Tips & advarsler

  • Bære gummihandsker og beskyttelsesbriller, når du arbejder med trinatriumphosphat. Det kan forårsage hud og/eller eye irritation.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com