Hvordan skal gentegnes køkken: ideer

February 2

Hvordan skal gentegnes køkken: ideer

Køkkenet er ikke bare det sted hvor husstandens mad er gemt og forberedt; for mange husstande er det det sted, hvor familiens dag starter og slutter. Sin fremtrædende plads i husstand liv betyder køkkenets atmosfære er af allerstørste betydning. Det bør være et sted, der er komfortable, endnu energigivende. Gentegner et køkken kan være en enkel måde til at omdanne dens udseende og atmosfære. Halvdelen af kampen denne transformation er at finde ideer, som du kan lide.

Instruktioner

•Visit et bibliotek og kig gennem bøger med store, blanke fotografier fokuseret på køkken indretning. Gøre notater om farveskemaer du gerne, at du tror vil fungere godt i dit køkken.

•Look gennem bøger, der viser en række faux finish, som du kan oprette på dit køkken vægge. Bemærk ideer, som du kan lide og at du føler du ville være i stand til at udføre.

•Peruse bøger der fokuserer kun på kabinetter. For at få en god fornemmelse af hvad dine muligheder er, ser gennem bøger, der viser farvede træ kabinetter, metal kabinetter og malede kabinetter.

•Sæt din favorit billeder fra disse bøger side om side og notat, som farver ser bedst sammen. Nedskrive de maling farver bruges i billederne, hvis oplysningerne er tilgængelige.

•Visit køkken showrooms designet af fagfolk i din by og Bemærk de farveskemaer, de brugte. Dette vil give dig idéer om både cutting-edge moderne design og traditionel muligheder.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com