Hvordan skal gentegnes køkkenskabe uden slibning

December 15

Hvordan skal gentegnes køkkenskabe uden slibning

Køkkenskabe fylder så meget areal en anden farve maling kan drastisk og straks give dit køkken et helt nyt ser, sparer du udgifterne til et dyrt og tidskrævende remodeling projekt. Gentegning dine køkkenskabe behøver ikke at tage en hel weekend. Du kan gøre denne proces effektivt i bare et par timer ved at udfylde de mest grundlæggende og afgørende skridt. Mens slibning kan synes nødvendigt, kan du gøre lige så grundig et job uden dette trin.

Instruktioner

•Åbn alle vinduer og døre i køkkenet for at skabe et velventileret rum. Fjerne alle kabinettet hardware ved hjælp af en skruetrækker.

•Tag på gummihandsker. Mætte en ren, blød klud med fortynder. Tør ned den udvendige areal af alle frysere, tilføje mere fortynder til din klud som du går. Hvis der er flere lag maling allerede på skabene, skal du muligvis gentage denne proces, så du har en helt ren lærred til at arbejde med.

•Kombiner 1/2 gallon af vand og 1/2 gallon ammoniak i en spand. Dyp en svamp i løsningen og tørre ned alle frysere at skylle malingen tyndere. Tillad skabene en halv time til at tørre.

•DIP en 3-tommer nylon pensel i en shellac-baserede primer og frakke ydre af kabinetter med et tyndt lag. Dette vil gøre det muligt malingen til at holde sig uden slibning. Tillad det to timer at tørre og rense din børste med denatureret alkohol.

•Paint kabinetter med en oliebaseret maling, som vil give dem en hård, plet-resistant finish. Påfør et tyndt lag til hvert kabinet og lad det tørre.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com