Hvordan skal gentegnes & pletten kabinetter

December 5

Hvordan skal gentegnes & pletten kabinetter

Malerarbejde eller farvning køkken frysere er ikke kun en økonomisk løsning; Det giver dig også mulighed for at være kreativ med køkken indretning. Giv dit køkken et "wow" faktor ved at vælge et udseende, som ingen andre har. Gå til en højglans udseende i sort eller en sofistikeret dyb rød. Male din frysere solskin gule og tilføje daisy decals til en sjov og munter stemning. Hvis du har besluttet at plette din frysere, skal du vælge en plet tæt på de naturlige farver af træ til at bringe sin mellow bedste. Husk, at forberedelse er det vigtigste skridt i retning af at opnå en perfekt finish.

Instruktioner

Forberedelse

•Løsn alle håndterer og fjerne skabslåger og skuffer. Sætte alle hardware på et sikkert sted. Ofte vil du skal gentegnes kun døre, skuffefronter, lister og enhver synlig udgangen paneler. Holde døre og skuffefronter, så du kan erstatte dem på deres oprindelige kabinetter. Rengøre overflader for at fjerne snavs og fedt med en trinatriumphosphat løsning. Benytte lejligheden til at rense af kabinettet interiører, mens dørene er slukket.

•Mask tilstødende vægge med lave kurs tape. Beskytte gulvet hvor du arbejder med plast eller kaste ark. Sætte på en beskyttende maske og briller.

•Sand alle overflader skal være refinished. Hvis du malerarbejde, er der ingen grund til at helt at fjerne den eksisterende finish. Du skal blot give en "nøgle" for den nye maling til at overholde. Hvis du farvning, sand tilbage for at Bart træ. Brug middelkvalitets-sandpapir til start, slutter med fine kvalitet. Overvej at bruge en hånd sander for at gøre opgaven lettere. Altid sand i retning af træets årer.

•Aftør overflader med fnugfri klude fugtet med mineralske ånd til at fjerne støv. Brug deglosser til at fjerne kontaminanter dvælende og forberede overflade til at modtage maling eller pletten.

Maleri

•Ventilate værelse ved at åbne vinduer. Placer hver dør til gengæld på et fladt underlag for maleriet. Anvende en frakke af oliebaseret primer til alle overflader. Lad tørre og anvende en anden frakke af primer. To frakker vil hjælpe med at beskytte kabinetter og giver en glat finish. Glem ikke at male anden siden af dørene.

•Applicer mindst to frakker af top coat. Hvis du ønsker en glans finish, Påfør tre lag; slibning let mellem frakker når de er grundigt tørre. Tørres af med en mineral ånd-fugtet klud. Male slutpuds i samme retning som træets årer.

•Seal de nyligt malede overflader med to lag polyurethan lak. Sand let med ultra fine-grade sandpapir mellem frakker og tørre væk støv med en tack klud. Udskifte døre og skuffefronter hardware.

Farvning

•Åbn vinduerne. Anvende træ balsam til alle overflader; Følg producentens anvisninger.

•Applicer pletten. Nogle træ pletter skal males på; andre kræver, gnide. Tjek anvisningerne. Fjern overskydende pletten med en ren klud. Lad det tørre helt.

•Applicer to frakker af polyurethan lak, slibning meget let med ultra fine-grade sandpapir mellem programmer. Aftør med en tack klud til at fjerne støv. Erstatte håndtag og geninstallere døre og skuffer.

Tips & advarsler

  • Antal døre og skuffefronter, som du fjerner dem ved at skrive på et lille stykke afdækningstape og stikning det til ryggen af dørene.
  • Du kan også anvende disse samme lakering teknikker til badeværelsesskabe.
  • Altid holde området godt ventileret ved brug af opløsningsmidler.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com