Hvordan skal gentegnes stål udendørs møbler

February 21

Du har bemærket stål udendørs møbler skal være malet. Det er rusten eller det har brug bare for en frisk eller ny farve. Mens stål er et svært stof, malerarbejde stål udendørs møbler er ikke alt for svært. En maler, som er god til, hvad han gør gør en god timeløn til at male møbler. At vide, hvordan at genfremstille stål udendørs møbler enten sætter penge i lommen som maler for leje eller holder disse penge i lommen som en gør det selv-maler.

Instruktioner

Forberedelse til maling

•Ledning børste hele overfladen af stål udendørs møbler, herunder malet og rustent steder. Wire børster den allerede malede møbler hjælper med at slibe den malede overflade, således at det nye lag maling bedre overholder engang anvendt. Fjern så meget rust som muligt med en stålbørste på stål udendørs møbler.

•Anvend en magt slibning enhed til fjer-kanten hvor malede flader mødes nøgne metal overflader, der ikke længere har maling på dem. "Fjer-kant" er processen, slibning, malede overflader, således at der ikke længere er en skarp forskellen mellem en stadig-malede overflade og overflade, der ikke længere har maling på det.

•Pressure vaske stål udendørs møbler med en højtryks roterende mundstykke, fjerner uvedkommende debris. Yderligere slibe en allerede malede overflade med højtryk roterende mundstykke.

•Tag løs maling rester fra wire børstning med en højtryksrenser. Vaske af rust rester rester fra stålbørste med en højtryksrenser. Lad stål udendørs møbler helt tørt.

Anvende Paint

•Sæt metal udendørs møbler på en maling dråbe klud og inden for et område, der vil hjælpe med at holde den beskyttet mod noget blæse på de nymalede overflade, såsom snavs. Våde og brug kun den første tredjedel af en sort Kina maling børste til at genfremstille udendørs metal møbler. Dette er for at undgå en rodet malerpensel og dermed en rodet anvendelse. Anvende den første frakke af kombination primer og topcoat udendørs emalje metal maling på stål udendørs møbler.

• Lad den første frakke af maling helt tør efter fabrikantens specifikationer. Forsøg ikke at genfremstille den metal møbler med en anden frakke, før det tørrer helt, da dette vil aflede opmærksomheden fra udseendet af maling finish. Ren malerpensel ifølge producentens specifikationer mens venter på det første lag maling tørre.

•Repaint af stål udendørs møbler med en anden frakke af kombination primer og topcoat udendørs emalje metal maling. Lad det andet lag af metal emalje maling helt tørt inden du flytter møbler ud maling dråbe klud. Ren malerpensel.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com