Hvordan skal gentegnes Woodard jern møbler

June 5

Woodards jern møbler standard og premium finish anvendes af pulver belægning maling på smedejern efter det er smedet. Dette er praktisk, fordi det reducerer forekomsten af rust og peeling, men det kan chip, forårsager du til at reparere den. Du vil måske genfremstille det til at ændre sin indvirkning på din udendørs indretning. Gentegning dine Woodard jern møbler er et ideelt alternativ til at købe nye smedejernsmøbler.

Instruktioner

Hvordan skal gentegnes Woodard jern møbler

•Rinse din Woodard jern møbler. Efter at have fjernet enhver puder, spray din smedejernsmøbler med en slange. Dette vil løsne tørrede på snavs og synliggøre alle chips i den oprindelige Woodard finish.

•Locate og reparation enhver overflade-problemer, som vil påvirke din finish. Undersøg din Woodard jern møbler til chips, ridser eller erosion. Fjern løs maling eller rust med en stålbørste. Glat enhver overflade ridser og ujævn finish områder med aluminiumoxid sandpapir.

•Wash din Woodard jern møbler med en mild rengøringsmiddel og vand blanding. Helt vask overfladen af din smedejernsmøbler til at fjerne støv, snavs og olier fra det. Dette giver din primer og maling for at klæbe bedre.

•Locate et niveau område, lægge en presenning og placere din Woodard jern møbler på tarp med tilstrækkelig plads mellem stykker at tillade dig at gå mellem dem. Hvis dine møbler ben eller baser synes at synke ned i tarp, placere pap planker under bunde til at undgå at skulle repaint tips af dine ben og baser.

•Prime og male din Woodard jern møbler. På grund af det komplekse spindelvæv og kurver på Woodard møbler, ved hjælp af en spray primer og maling gonna give den glatteste finish. To frakker af latex rust-hæmmende metal primer og to frakker af akryl latex maling anbefales for gentegning dine Woodard smedejernsmøbler, men med alle de tilgængelige malinger med primer og rust hæmmere bygget, skal du vælge en af dem og udføre malerarbejde i halvdelen af tiden. Uanset hvad, Sørg for at give tid mellem frakker for finish til at tørre helt. Følg producentens anvisninger for sprøjtemaling.

Tips & advarsler

  • Vælg en dag, med lav vind for at undgå støv og bugs i din maling.
  • Tjek din Woodard smedejern møbler garanti for specifikke finish garantibetingelser inden du vælger at genfremstille, og vejer dine valg.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com