Hvordan skal indeholde støv under nedrivning og Remodeling

February 6

Uanset om du prøver at indeholde støv under nedrivning af gips, gips eller remodellering ideen er den samme. Uncontained støv kan forårsage et stort rod i hele hele huset tilføje timers rengøring til ethvert job og vejrtrækningsproblemer for modtagelige familiemedlemmer. Tag forholdsregler for at undgå problemer.

Instruktioner

•Look rundt i lokalet, hvor du skal arbejde for at afgøre, hvor luften kommer ind og forlader lokalet. Dette omfatter døre, vinduer, luft ventilationskanaler og andre åbninger.

•Designate en døråbning skal være din vigtigste forstuen til rummet. Ved hjælp af tynd plastfolie for at forsegle alle andre områder, du identificerede under trin 1, med undtagelse af udvendige vinduer.

•Sæt fans blæser udad i alle udvendige vinduer og forlade disse kører hele nedrivning eller ombygninger for at fjerne så meget støv som muligt fra rummet.

•Tape et ark af plast til toppen, sider og bund af dørtærsklen af døren du har udpeget som din vigtigste forstuen til rummet. Tag en skarp hobbykniv og skær en spalte ned midt i plast.

Hæng en lige store stykke plastik fra den modsatte side af dørkarmen ved at tape det kun i toppen. Det giver dig en dør du kan indtaste og forlade gennem uden at støv at flygte under nedrivning eller remodellering.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com