Hvordan skal jeg afhænde af gamle, små gasmotorer i New Jersey?

December 3

Lille gas-drevne motorer er almindelige i emner som plæneklippere, traktorer, gokarts og industrielle Save og svejsning værktøjer. Bortskaffelse af disse motorer præsenterer nogle vanskeligheder på grund af størrelsen og muligheden for farlige brændstoffer og væsker i sådan et emne. New Jersey beboere har en række muligheder for bortskaffelse af gamle, små motorer, fra donerer varen til en lokal velgørenhed til at levere motoren til en bjærgning værft.

Instruktioner

Ogaffaldsforvaltningstjenester

•Opkald din lokale affaldshåndtering facilitet. Affaldshåndtering er en virksomhed, der tilbyder bortskaffelsesservices for bulk varer og farlige materialer. Selskabet leverer en komplet liste over New Jersey steder på deres hjemmeside.

•Arrange en pickup dato med firmaet affaldshåndtering. Virksomheden kan opkræve et gebyr for denne service.

•Tag motor til affaldshåndtering selskab hvis du ikke ønsker at betale et gebyr. Af sikkerhedshensyn, dræne den lille motor af gas og væsker før du placerer det i din bil.

Velgørende Donation

Kortindgangsdør en velgørende organisation i New Jersey til at bestemme, hvis de accepterer lille gasmotorer. Frelsens hær accepterer denne type donation, men andre organisationer, som Goodwill Industries, ikke.

•Planlæg en pickup dato med organisationen. Følg instruktionerne for placering og identificering af motoren. Placere et tegn på gasmotor med organisationens navn eller initialer til at sikre, at føreren ved hvilket element at tage.

•Få en kvittering for donationen. Donationer til nonprofit, velgørende organisationer er fradragsberettigede.

Andre metoder til bortskaffelse

•Opkald din by sanitet eller pubic værker afdeling for at finde ud af datoer og oplysninger om bulk trash pickup. Sanitet-afdelingen af Trenton, New Jersey, tillader kunder at planlægge gratis pickups til bulk varer som motorer, mens byen Hackensack opkræver et gebyr at afhente sådanne store metalgenstande. Hver by har forskellige regler for trash bortskaffelse.

•Tag gasmotor en skrot værftet eller brugte dele bjærgning center. Afhængigt af metal til at gøre motoren, kan du modtage penge baseret på motorens vægt.

•Find en lille motor reparation shop, der også sælger brugte og renoverede motorer. Men de vil nok ikke tilbyde dig penge for den gamle motor, kan de bortskaffe motoren eller fix varer til videresalg.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com