Hvordan skal jeg afhænde af lysstofrør i North Carolina?

January 23

Hvordan skal jeg afhænde af lysstofrør i North Carolina?

Fluorescerende pærer indeholder kviksølv, som er et farligt materiale. Dumping pærer i papirkurven bin er let, men ikke ansvarlig, fordi de i sidste ende forurener miljøet. I 2010 havde North Carolina en statewide fluorescerende pære bortskaffelse eller genbrug program på plads, selv om nogle byer genanvendt pærer som led i deres forvaltning af farligt affald. North Carolina beboere har et par muligheder, når det kommer til at slippe af med farlige pærer og bør vælge den mest bekvemme.

Instruktioner

Kortindgangsdør din by affald-reduktion program til at finde ud af om det indsamler fluorescerende pærer og følge retningslinjerne for dit community. Lær hvordan du forbereder pærer til rådighed og hvor ofte de er indsamlet. .

•Sæt brugt kompakt fluorescerende pærer i en papirpose og tage dem til en Home Depot butik. Home Depot accepterer kompakt fluorescerende pærer til genbrug på enhver placering af meddelelseslager, North Carolina Institut for miljø og naturressourcer. Dette er en gratis og nem måde at genbruge lysstofrør, hvis din North Carolina byen ikke accepterer dem til genbrug.

•Participate i en mail-back fluorescerende pære bortskaffelse program til at disponere over større pærer, der ikke er accepteret på Home Depot. Købe en container fra EasyPak eller pære producent Sylvania. Fyld beholderen med dine brugte lysstofrør og returnere det til virksomheden af mail, ved hjælp af vejledningen sendes med den container til genvinding.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com