Hvordan skal jeg befrugte min have ved hjælp af uorganisk gødning?

November 30

Hvordan skal jeg befrugte min have ved hjælp af uorganisk gødning?

Uorganisk gødning er fremstillet af naturlige stoffer. De underkastes overdreven behandling, der bruger en masse energi og skaber en masse affald. Gødning anvendes til haven i foråret så næringsstofferne er umiddelbart tilgængelige for planterne. Uorganisk gødning indeholder store plante næringsstoffer nitrogen, phosphor og kalium, også kendt som N-P-K. Numrene på posen henviser til hvor meget af hvert næringsstof goedningen indeholder. En pose med numre 5-10-10 indeholder 5 procent kvælstof, 10% fosfor og 10 procent kalium.

Instruktioner

•Tag prøver af jord fra flere steder i haven og bland dem sammen for at tage en jord test. Du kan købe en jord testkit til at gøre testen selv eller sende prøven til et laboratorium. Det er nødvendigt at gøre en jord test, så du har et udgangspunkt til at beregne hvor meget og hvilken type af uorganisk gødning til at bruge.

•Decide hvilken type planter du vokser. Dette vil også påvirke hvilken gødning, du bruger.

•Purchase gødning baseret på resultaterne af din jord test og som planter du vokser. Hvis du vokser en græsplæne, en gødning med en stor mængde kvælstof er bedst. Kvælstof er den primære næringsstof nødvendig for grøn vækst. Hvis du vokser grøntsager og blomster, en gødning med et tilsvarende beløb af hvert næringsstof er bedre. Spørg en salg associere til en henstilling.

•Measure din have til at bestemme dens område i kvadratfod, så du ved hvor meget gødning til at købe. Hvis din have er et rektangel, er området længde gange bredde. Hvis din have er en uregelmæssig form, opdele den i rektangler og tilføje deres områder sammen.

•Følg retninger på gødningen taske til at bestemme, hvor meget du skal anvende per kvadratfod af haven.

•Rundsending uorganisk gødning på din have. Grave eller indtil det ned i jorden til en dybde af 3 inches. Gøre dette før plantning frø. En mere effektiv metode, ved hjælp af mindre gødning, er at side band det, indarbejde det langs kanterne af hver plantning række til en dybde af 2 inches. For flerårige haver, grave gødning i jorden 2 inches dyb og 2 inches væk fra bunden af hver plante.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com