Hvordan skal jeg slippe af apparater?

February 10

Hvordan skal jeg slippe af apparater?

Når udskiftning eller kassere gamle apparater, skal du kontakte de relevante myndigheder til korrekt bortskaffelse. Nogle jurisdiktioner har strenge love om bortskaffelse af apparater – især dem, der indeholder kølemidler som frysere, klimaanlæg og køleskab. Den lokale dump kan tage visse apparater, men du måske ønsker at kalder første før indhaling varer til placeringen. Med de korrekte procedurer, kan du lovligt slippe af apparater du ikke længere har brug for.

Instruktioner

•Opkald din lokale offentlige arbejder Institut og spørge om de passende foranstaltninger til at slippe af med apparater i dit område. Du kan blive pålagt at tage apparatet til et nærliggende losseplads eller få det afhentet på dit hjem for en nominel gebyr.

•Inquire på hjem forbedring butikker hvis de vil tage dit gamle apparat, hvis du køber en ny. Nogle butikker kan også tilbyde programmer til at komme til at afhente dit apparat eller har du aflevere den til et gebyr for at kassere varen.

Respektive til venner og familie og se om de har brug for en i orden men ældre apparatet. Første gang boligejere kan bruge brugte apparater, hvis deres hjem ikke kommer med dem.

•Sæt et til salg annonce. Hvis apparaterne, som arbejder og er i god stand, sælge dem for et mindre gebyr. Du slippe af apparatet og også tjene penge. Se online for at placere gratis annoncer i dit område. To eksempler er The PennySaver og Craigslist.

Tips & advarsler

  • Smid ikke gamle apparater langs en vej, som handlingen kan være ulovligt. Børn kan blive fanget og dø i gamle køleskabe.
  • Forsøg ikke at fjerne kølemidler fra apparater, som kun certificerede teknikere kan fuldføre proceduren.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com