Hvordan skal man behandle med en oversvømmet værftet med kun en haven slange

November 7

Hvordan skal man behandle med en oversvømmet værftet med kun en haven slange

Mange boligejere frygter oversvømmelser. Det kan ødelægge værfter og haver og forårsager utallige problemer med farvning og skimmel i boligen. Selv dem, der ikke bor i oversvømmelse zoner kan have oversvømmelser problemer under meget kraftig regn eller når sneen smelter i foråret. En stor ting at have er en sump pumpe i din kælder, som vil holde dit hus oversvømmelse-fri i alle, men værst af betingelser.Du kan dog installere en sump pumpen i din baghave. Det er også temmelig vanskeligt at bail out en gård. En sifon er den nemmeste og hurtigste måde at dræne din værftet. Du kan købe vandpumper, der har medfører tab specielt designet til værfter, men de er ikke nødvendige. Du kan oprette en hævert ved hjælp af elementer i dit hjem.

Instruktioner

•Tilslut to eller tre haven slanger sammen. Hvis du har en lille baggård, bør dette være nok. For meget store værfter, bruge fire til seks slanger, men forbinde dem i sektioner på to eller tre, så du kan sifon vand fra begge sider af værftet at fjerne det hurtigere. Sørg for, at forbindelserne er gode og slanger har ingen lækager.

•Find et sted at lede vandet. Det skal være inden for rækkevidde af din slange og et sted, hvor det overskydende vand vil skade andre. En gade afløb, i nærheden creek eller Dam eller en børnepool vil alle gøre fint. Kaste ene ende af slangen i midten af oversvømmelse og den anden i beholderen for at sikre slangen er lang nok. Tilføje en anden slange, hvis nødvendigt.

•Coil slange løst sammen og lad ene ende drop ind i det oversvømmede område. Lavere resten af slange i vandet og holde det under indtil boblerne stop danner på vandoverfladen. Dette betyder, at slangen er fuld af vand. Placer din tommelfinger eller håndfladen over enden af slangen tættest på dig. Sørg for, at seglet er stram så ingen vand undslipper.

•Træk enden af slangen til beholderen og få det så tæt til beholder som du kan. Direkte enden af slangen nedad og fjerne din hånd. Vand skal hælde fra enden af slangen. Dette vil fortsætte indtil oversvømmelse enden af slangen løber tør for vand.

•Se for at sikre vandet fortsat til at flyde. Hvis det løber ud, tjekke om syndfloden. Hvis der er stillestående vand i din værftet, Gentag trin 3 og 4, indtil alt vandet er væk.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com