Hvordan skal man behandle med en pakke rotte

October 7

"Jeg kunne have det en dag" er bare en af mange undskyldninger en pakke rottetrækker til at forsvare sin ret til at bo knædybt i rod. Ogmens du ikke kan ændre din rod bug natten over (eller nogensinde), der ermåder at gøre situationen mere håndterbare.

Instruktioner

•Indstil bort jabs en tid Hvornår du kan have et åbenhjertig samtale med din kære pack rotte i stedet levere en endeløs angreb af små. Diskutere problemerne hans eller hendes clutter skaber i husstanden. Er der værelser du ikke kan bruge da de er proppet med alt for meget kram? Er der en finansiel omkostning fra at betale for lejeboliger til at gemme alt? Kunne han eller hun faktisk finde en bestemt vare hvis nødvendigt?

•Skriv ned hvad problemerne er. Stille afklarende spørgsmål. Enige om en grænse for den plads, tid og penge du vil afsætte til styring af pack-rat rod. Denne grænse bør være mindre end det i øjeblikket er tildelt.

•Agree til en 30-dages moratorium for at få noget nyt, selv om det er gratis. Det betyder ingen ture til loppemarked, garage eller værftet salg, auktioner, ejendom salg, souvenirbutikker eller gavebutikker.

•Begin arbejder sammen i et lille område. Stykke for stykke, sortere ting, decluttering som du går. Når processen er i gang og en organiserende system veletableret, skræl ud og lade pack rotte håndtere opgaven alene. Hvis det er for overvældende, ringe i en pro. (Se 1 få organiseret, 5 hyre en professionel Organizer og 37 erobre rod).

•Sørg patienten og ikke fordømmende med din pakke rotte som du træffe fælles beslutninger om hvad man skal holde og hvad man skal fjerne. Stille spørgsmål, at hjælper ham eller hende mere realistisk om hvad man kan slippe af med. Se 8 overvinde kroniske uorganiseret.

•Act straks på kasserede varer, fjerne dem i sække eller kasser og tage dem til donation eller bortskaffelse steder (Se 12 får slippe af hvad du ikke ønsker).

•Gentag disse sorter og purge sessioner indtil din pakke rotte har været igennem alt. Forlænge moratoriet for erhvervelse af nye elementer, hvis det er nødvendigt for at afslutte den første udrensning.

Respektive om og er enige om, hvor det bedste sted til opbevaring af pack rotte nedskaleret ejendele. Hvis det er muligt, afsætte et separat værelse. Nå til en aftale, at samlingerne forbliver inden for grænserne af rummet. (Se 56 ende samling kaos). Tilføje reoler, hvis det gør området mere håndterbare. Sat en sammenfoldelig adskillelsesstolpen Hvis rummet grænser til andre levende områder.

•Indstil et godt eksempel for pack rotte og regelmæssigt slippe af med din egen ubrugte ejendele.

Tips & advarsler

  • Oprette en visuel påmindelse om pack rotte plads begrænsninger ved at placere tape på gulvet som en grænselinje.
  • Hvis der er dubletter af en bestemt vare, bede pack rotte at vælge en favorit til at holde og donere resten.
  • Holde linjen: Hvis pack rotten ikke overholder den nye aftale, box op ting og tage til lossepladsen. Derefter se 287 Plan en venskabelig skilsmisse.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com