Hvordan skal man behandle med lerjord

April 8

Hvordan skal man behandle med lerjord

Jordbunden er sammensat af tre komponenter i varierende mængder. De er ler, sand og ler. Når vi identificere jorden som værende en lerjord, mener vi, at jordbunden er sammensat af flere ler end sand eller ler. Lerjord tendens til at være glatte, når det er vådt og ikke dræn godt. Når du holde våde lerjord i hænderne og presse den, holder det den figur, du klemt det ind. Lerjord er vanskeligt jord at dyrke afgrøder på. Før du planter en have eller foretage en landskabsarkitektoniske projektet, skal du først ændre strukturen i lerjord.

Instruktioner

•Test din ler jord for at bestemme det nøjagtige forholdet mellem ler til ler og sand, samt næringsindholdet og pH. Landbrugsskoler opretholde jord test faciliteter. Få adgang til disse faciliteter ved at kontakte din nærmeste county udvidelse agentur. En county Udvidelsesagenten kan rådgive dig om den foretrukne metode til at tage og emballage en jordprøve, samt informerer dig om de gebyrer, der gælder og give dig med papirarbejdet.

•Wait indtil leret tørrer tilstrækkeligt i foråret før du tilføjer jord ændringer. Lerjord, der er let at arbejde med vil ikke blive så klæbrig at den tandkød op tænderne af en rototiller, og ikke så hårdt, at det føles som rock.

•Break op jord til en dybde af 12 inches. Spredt jord ændringer over jorden i en 4 tommer lag. Jord test fra trin 1 skal indeholde henstillinger vedrørende den bedste jord ændringer og mængder, der skal bruge. Jord ændringer, der vil hjælpe med at forbedre lerjord omfatter lerede organisk materiale som kompost og sphagnum. Forbedre jordbundens beluftning og dræning ved at tilføje uncomposted træflis eller plantemateriale. Justere din jord pH ved at tilføje kalk for at hæve pH-værdien, eller svovl til at sænke pH.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com