Hvordan skal man behandle med mus i hjemmet

February 25

At finde mus i dit hus kan være en foruroligende oplevelse. De kan sprede sygdommen, efterlade ekskrementer over det hele og spise til noget ikke forseglet i en plastikbeholder. Når der beskæftiger sig med mus i hjemmet er det bedst at bruge mere end én behandlingsmetode til at give dig de bedste resultater. Være parat til at råde over de døde organer; du virkelig ønsker ikke at lade dem sidde

Instruktioner

•Forbered musen lokkemad og læg dem i dem under huset i krybekælder eller kælder. Sørg for at du sætte nogle i garagen. De fleste mus ind under huset, så det er det bedste sted at starte baiting dem. Efterlad ikke mus lokkemad i huset; de er farlige for kæledyr og børn.

•Sæt ud din mus fælder i hjemmet. Du kan bruge traditionel mus fælder med en fjeder og bar design eller du kan vælge at bruge nyere Human mouse fælder; valget er op til dig. Det er lettere at afhænde en død mus, end en opholde sig selv.

•Åbn pakke med ståluld. Det bør komme i pad form, formet lidt ligesom en parabol svamp. Find hver plads i dit hjem, ledninger eller rør går gennem gulve, vægge eller lofter. Sandsynligvis områder vil være under dræn, bag tørretumbler; hvor som helst du har kabel-ledninger kommer og undertiden telefon linjer så godt.

•Tear ståluld i strimler og pak det omkring rør eller ledninger, at sikre, at der er nogen huller. Mus vil ikke tygge igennem ståluld. Det er vigtigt at finde adgang overalt i dit hjem selv.

•Kontroller din fælder dagligt. Du kan være nødvendigt at nulstille fælderne eller placere nye lokkemad i dem. Hvis du har fanget en mus i én, bære latex handsker når du håndterer musen og bortskaf det i en forseglbar plasticpose. Hvis musen er fanget i en human fælde og er stadig i live, så er bortskaffelse op til dig.

•Look for døde mus i hjemmet og i garagen en gang om ugen. Pas på ikke at spilde mus agn, når du tjekker.

Tips & advarsler

  • Mus vil ofte komme ind i vægge efter at have spist gift og dø. Der er lidt du kan gøre om i lugt så prøv at finde alle indgange og stik dem med ståluld. Hvis man får ind i væggene alligevel, kan du enten vente en uge eller så for lugten til at gå væk, eller skære huller i dine vægge at få musen.
  • Bære latex eller gummi handsker ved bortskaffelse af døde mus og disponere over dem i en forseglbar plasticpose.
  • Vær forsigtig, når at sætte musen lokkemad. Disse giftstoffer er skadelige for børn og kæledyr. Aldrig bruge dem i et åbent område på hjemmet. Det er bedst ikke at bruge dem i den levende del af dit hjem på alle.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com