Hvordan skal man behandle med Tømrer bier uden at dræbe dem

March 26

Du vil Tømrer bier til at leve i nærheden af dig, så de kan bestøve dine blomster og frugttræer, men du ikke ønsker dem kedeligt ind i dit hus. Så skal du behandle dem uden at dræbe dem. Her er hvordan du kan afholde dem fra dit hus og omdirigerer dem til et nærliggende sted at bo.

Instruktioner

•Rest sikker Tømrer bier du se vil ikke stikke. Disse er hannerne og de har ikke stingers. Hunnen har en stinger men hun forbliver i reden at beskytte det og vil Brod kun hvis truet.

•Prevent dem fra kedeligt i strukturer ved at male med oliebaseret maling. Tømrer bier undgå oliebaseret maling samt træ dækket i barken. De fleste Tømrer bier vil undgå hårdt træ så godt, så vælg eg over pine når bygningen.

•Tjek for huller hvert forår, når Tømrer bee kammerater. Kvindelige bygger sin rede for at lægge sine æg. Indgangen vil være en perfekt runde hul, lidt mindre end en halv-tomme i diameter. Der vil være en overbrusning af savsmuld uden for hullet og ekskrementer kan ses på væggen omkring den.

•Catch hul tidligt (det tager de kvindelige seks dage til at bore en tomme), og du kan være at støvsuge ud kvindelige og caulk over hullet før en rede er bygget. Du kan caulk hende ind i reden, men hun vil dø derinde temmelig så kedelig vej tilbage. Sætte flere lag af en olie-baserede pletter eller maling over området for at afskrække bier fra at vende tilbage.

•Supply dine bier med en struktur af blødt træ med en straight korn for nemmeste adgang. Lad det ubehandlet og endda gå så langt at bore et lille halv-tomme hul i det. Dette vil fremme din Tømrer bier til at indlejre her. Tømrer bier vil bo hos en rede, generation efter generation, snarere end søger og bygge en ny rede. Ifølge Ohio State University entomologi Institut, de kvindelige boringer i for 2 inches, sving og boringer en anden 6 inches, så sørg for at din struktur giver mulighed for så meget plads.

Tips & advarsler

  • Den vestlige Tømrer bi kan lide eg, rødtræ og eukalyptus. Den østlige Tømrer bee foretrækker pine, cypress, redwood, fir og cedertræ. Holde dette i tankerne, når du forsøger at omdirigere din Tømrer bier.
  • Den kvindelige Tømrer bi har en stinger. Vær forsigtig, hvis du beslutter dig at fjerne hende fra hendes reden.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com