Hvordan skal man måle for et nyt køleskab

November 20

Hvordan skal man måle for et nyt køleskab

Et køleskab er et dyrt apparat, som du bør regne med for 15 år eller så. Fordi man betaler hundreder og endda tusindvis af dollars for dette apparat og live med det i et stykke tid, at have den rigtige plads for det er vigtigt. Måle din plads til køleskabet, før du begynder at shoppe.

Instruktioner

•Stræk din målebånd fra tilbage væg ud til hvor du ønsker dit køleskab til ende. Tillade plads nok for folk til at gå forbi køleskabet. Overveje, hvor langt dørene åbnes. For eksempel, hvis du har en ø lige foran køleskabet, Sørg for der er nok plads til at åbne døren helt. Faktor i ekstra plads til bredbånd og andre fremskrivninger bag køleskabet.

•Indstil hvor bred din plads er. Husk, at det kan være svært at skubbe et køleskab i en firkantede rum, så Tillad ekstra plads til at undgå at skrabe sider. Figur i dørhængsler og håndtag, hvis det stikker ud på siden. Også overveje, hvor døren vil svinge åben. Hvis det kunne blokere en døråbning eller anden måde ændrer effektivitet i køkkenet, kan du overveje at købe et køleskab med side-by-side døre, der ikke tager så meget plads.

•Brug målebånd til at beregne hvor højt den plads er. Mange køleskab områder har kabinetter over dem, og du skal tage dette i betragtning, når du måler pladsen.

Tips & advarsler

  • Dørene til side-by-side køleskab tage halvt så meget plads som dørene til en regelmæssig køleskab. Dette kan være noget du bør overveje at hvis dit køkken har begrænset plads eller en ø er foran køleskabet, især hvis folk sidde på øen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com