Hvordan skal man måle størrelsen til et kabinet Lazy Susan

May 11

Hvordan skal man måle størrelsen til et kabinet Lazy Susan

Hvis du har et køkkenskab, som du gerne vil organisere, overveje at installere en lazy Susan. Den cirkulære pladespiller plade, der ture ved hjælp af din hånd fungerer godt for krydderier eller enhver bagning elementer. Måling i kabinettet indersiden base vil hjælpe dig med at bestemme størrelsen af lazy Susan, der vil passe.

Instruktioner

•Åbn køkken kabinet 's dør. Fjern elementer fra regeringens base.

•Tryk på slutningen af målebånd mod tilbage midt i den kabinet base. Holde båndets afslutning på plads mens du trækker resten af båndet henslængt på tværs af regeringens base til midt foran. Bemærk målingen på bånd på regeringens midt foran, men kun målingen for indvendigt del af kabinettet.

•Tryk på den målebåndet ende i center højre side af kabinettet, og trække båndet henslængt til byens venstre side af kabinettet. Bemærk tape måling læsning for kun den indvendige del af kabinettet.

•Vælg en lazy Susan, der er mindre end regeringens målinger. Hvis for eksempel din fryser base er 14 af 14 inches, så en lazy Susan med en diameter på 12 inches vil passe inde i kabinettet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com