Hvordan slår jeg et stykke af møbler ind i et badeværelse forfængelighed?

March 11

Som en af de centrale punkter i ethvert badeværelse er vask og forfængelighed nøglen, når udsmykning. For et badeværelse, der er både funktionel og sofistikeret, grøft standard-spørgsmål forfængelighed til et stykke af møbler. De fleste kommoder, kabinetterne og selv hylder, som er i en behagelig højde til vask brug kan bruges i stedet for en forfængelighed i badeværelset.

Første ting første

Udskifte eller installere en badeværelse forfængelighed og synker kræver VVS og undertiden snedkeri færdigheder. Medmindre du er en faglært blikkenslager eller har omfattende erfaring med disse typer af projekter, kan du overveje at hyre en professionel til at hjælpe dig.

Fra møbler til forfængelighed

Når du vælger en forfængelighed for et badeværelse, du har flere faktorer at overveje, herunder størrelsen af badeværelset, behovet for opbevaring, og, mest naturligvis plads afsat til vask og forfængelighed.

Mens det kan være fristende at blot vælge et stykke af møbler til en forfængelighed på møbler egne fortjenester, vælge stykket, som om du var at vælge en forfængelighed. Ikke overvælde et lille badeværelse med et stort stykke af møbler, selv om det vil passe ind i den tildelte plads. Hvis du har brug for opbevaring i dit badeværelse, derefter vælge et stykke af møbler, der stadig vil have opbevaring efter at blive eftermonteret for væsentlige VVS.

Den faktiske overgang fra møbler til forfængelighed vil meget afhænge både stykket af møbler du vælger og den vask, du vælger.

Et stykke af møbler skal kunne rumme VVS til vasken. Hvis stykket har skuffer, vil det sandsynligvis kræve fjernelse af skuffer; Skufferne kan blive fjernet, nedtages, og skuffefronter re knyttet til ansigt af møbler at bevare udseendet af stykket af møbler. Ligeledes, en hylde eller skab med hylder skal have en hylde eller hylder fjernet eller modificeret til at rumme VVS.

Vasken du vælger bestemmer også din møbler stykke fremtid som en forfængelighed.

Hvis du vælger at gå med en traditionel fast vanity top, der passer på dine møbler stykke, vil toppen af stykket sandsynligvis nødt til at fjernes. Stykke af møbler bliver nødt til at være både robust nok til at modstå vægten af vanity top, eller let styrket. Det skal også have plads nok inde til skål i vasken og VVS.

Hvis du vil bruge en drop-in vask på dine møbler stykke, skal et hul til at rumme vasken skal skæres i toppen af møbler stykke, ud over de ændringer, der er nødvendige for VVS. Også, toppen af stykket bliver nødt til at være vandtæt, eller dækket med et vand-resistent materiale såsom flise.

Brugen af dræn på møbler til badeværelse forfængelighed er stadig mere populære. Fordi fartøj synker sidder på toppen af møbler stykke, færre ændringer til møbler stykke er nødvendige, synker gør fartøj en af de bedste valg, når du bruger møbler til badeværelse forfængelighed.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com