Hvordan stopper jeg vand siver ud fra skorstenen Cleanout i kælderen?

August 1

Hvordan stopper jeg vand siver ud fra skorstenen Cleanout i kælderen?

Hvis du er en boligejer, er du sandsynligvis beskæftiger sig med vedligeholdelse og vedligeholdelse af dit hjems strukturelle integritet. Over tid, på grund af farligt vejr eller som et resultat af uventede skader, problemer kan dukke. En skorsten, der lider af utætheder kan deponere vand i kælderen eller andre dele af huset. Det fortjener øjeblikkelig opmærksomhed på grund af de negative virkninger af ukontrolleret vandskade.

Instruktioner

•Kontrollér og reparation installeret den blinkende, som er en beskyttende barriere langs mursten. De fleste skorstene har også en counter blinkende, som skal være korrekt justeret med mursten mørtel. Selv et lille knæk ovenfor blinkende kan tillade betydelige vandindtag. Hold øje med loddede hjørner af blinkende, der er brudt eller har huller.

•Undersøg kronen. Kronen er den konkrete toppen af skorstenen, der er vinklet for at sprede vand og hænger lidt over mursten til at holde skorstenen ansigt tørt. Inspicere kronen for revner og andre tegn på skader, især fører ind flue. Små revner kan fastgøres med polyurethan caulk; for mere alvorlige problemer, skal du ringe til en skorsten reparation specialist.

•Udskift gamle blinker med bedre blinkende. Den bedste form for skorsten inddækning mod utætheder er kobber eller bly-belagt kobber. Aluminium blinkende tendens til at korroderer. Det kan også være til gavn for at forsegle den porøse mursten med en maling fugemasse, men dette skal ske i forbindelse med en pålidelig blinkende.

•Installer en "cricket" på bagsiden af skorstenen. Cricket er en lille struktur, der afleder vand fra skorstenen. De kan installeres efter opførelsen af et hus og skorsten, men det er bedste (og billigste) at medtage den under byggeprocessen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com