Hvordan styrer Transformers arbejde?

August 24

Behovet for kontrol

I mange industrielle og elektroniske anvendelser, der er behov for en konstant spænding eller nuværende der gives hurtigt og med lidt afvigelse på en indledende afgift. Udstyr, hvor dette er nødvendigt omfatter relæer, elektronisk styret elektriske afbrydere og magnetventiler, magnetiske spoler, der bevæger sig med en anvendt aktuel. Hver af disse enheder kræver en elektrisk kontrolsignal, der er hurtig og præcis, ellers enhederne ikke fungerer muligvis korrekt. Det er hvor styretransformere kommer.

De indre funktioner af Transformer

En transformer for kontrol er en speciel klasse af ferroresonant transformers. Det kombinerer kondensatorer og materialeegenskaber for at sikre, at en nøjagtige spænding er produceret i øjeblikket et signal hits kontrol transformer. Den transformer konstruktion indebærer anvendelse af en god mængde af isolerende materiale. Det er derefter lægges i blød i en plastik harpiks, som sikrer, at ingen vand eller anden form for fugt siver i at skabe en defekt. Dette resulterer i en solid enhed, der kan modstå uden elementer og give pålidelige konstant spænding.

Krav i en kontrolelement Transformer

Kontrol transformer skal opfylde nogle krav. Det skal altid producere en konstant spænding. Ellers udstyr fungerer muligvis ikke korrekt eller blive beskadiget. Spændingen skal også opstå meget hurtigt, normalt inden for 30 millisekunder eller så, med en strøm, der er steget som enheder er tændt. Endelig skal magten bevares så meget som muligt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com