Hvordan svejse en smedejern gelænder?

January 18

Hvordan svejse en smedejern gelænder?

Smedejernsrækværk kan svejses med flere teknikker. Disse omfatter: forge svejsning, modstandssvejsning, oxyacetelene svejsning, afskærmet metal lysbuesvejsning, thermit svejsning eller neddykket lysbuesvejsning teknikker.

Fælles praksis

Smedejern er et blødt metal, så trykket påføres din rækværket mens lysbuesvejsning bør være lige nok til at skabe en stærk union af stykkerne. Hvis du bruger skærmet metal arc svejsere, bruge en lav svejsning hastighed. Dette forårsager svejsningen pool at bo i en flydende tilstand i længere tid, at tillade gasser at flygte og slagger partikler til at stige til overfladen af svejsningen for fjernelse.

Forge svejsning

Hvornår forge svejsning smedejern, det skal være opvarmet til mindst 1.350 grader Celsius. Som med de fleste svejseprocedurer, bør arbejdsemner renses for snavs, fedt, rust, maling og andet snavs.

Undersøiske Arc

For at svejse smedejernsrækværk ved hjælp af undersøiske bue svejsere, bruger de samme fyldstof svejse og flux som for svejsning kulstoffattige stål (op til 0,15 procent, siger "Moderne svejsning"). Også, under den første kørsel, svejsning hastighed bør holdes lavt for at undgå at svejse porøsitet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com