Hvordan tapet arbejde?

June 25

Tapet eller baggrunde?

Tapet er stadig en favorit indenlandske dekorative værktøj fem århundreder efter det blev først brugt i boliger. Tidlig tapet blev bedre beskrevet som wallpapers - store eller små ark papir, skue printerens kunstfærdighed, enten hang ligesom dyre klud gobeliner eller klistret til vægge. Tapet fra hvert århundrede afspejler de skiftende teknologi af udskrivning. Den første tapet var træ-blok print og voksede populære både som en måde at dekorere indvendige rum og gøre dem lidt mindre utætte.

1800-tallet tapet

Tapet skred fra små ark til større virksomheder som printteknologi skred frem. Fra træ-blok print til skarpt detaljerede litograferede og graveret papirer, fra små hånd presser til store mekaniserede dem, forblev tapet en kilde til stolthed for printere og designere. Af 1800-tallet tiltrukket stordrift nogle af de bedste kunstnere i dag. David Ruskin og William Morris anvendes de samme Pre-Raphaelite målsætninger på tapet, alle former for møbler.Deres bestræbelser på at "lette" victorianske huse, både visuelt og fysisk, stadig produceres huse fulde af møbler og indrettede overflader. Wallpapers afspejles både eksotiske og naturlige livsformer, historiefortælling tableauer og dekorative elementer såsom indiske paisley former.

Tapet i dag

Moderne tapet kommer i et enormt antal udskrifter, faste stoffer, teksturer, reflekterende kvaliteter og farver. Ligesom sine forfædre, er det fastgjort til vægge med pasta. Papirer kan købes forud indsat, som kan gøre programmet nemmere. Papirer kommer også i en række vand-resistent og selv vand-bevis materialer. De smukke designs af moderne tapet afspejler stadig de bedste og nyeste værdier af udskrivning handelen. Mens de fungerer ikke længere for det meste for at holde udkast, låne de en anden slags varme og skønhed til vores hjem.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com