Hvordan tester jeg Timer Motor på en afrimning Timer?

October 20

Hvordan tester jeg Timer Motor på en afrimning Timer?

Afrimning timer og motor er en samlet enhed på et køleskab, der skifter mellem afrimning og køling cyklusser. Når afrimning kører, er magt skåret fra den afkøling cyklus og anvendes til afrimning mekanisme. Hvis afrimning timeren ikke forskud, vil systemet blive hængende i enten afrimning- eller køling tilstand. Dette vil resultere i enten ingen køling eller frost oprustning. Test afrimning timer mekanisme er det første skridt til at fastslå, om det er kilden til problemet.

Instruktioner

•Find afrimning timeren på køleskabet. På nogle modeller er det bag sparkeplade i bunden af køleskabet. Andre modeller kan have afrimning timer mekanisme inde i køleskabet i konsollen temperatur kontrol. Et tredje sted afrimning timer mekanisme er muligvis er på bagsiden af køleskabet af kompressoren. Afhængigt af hvor afrimning timer mekanisme er på din model, kan det kræve brug af en skruetrækker til at få adgang til den.

•Locate forskud skrue på afrimning timer mekanisme. Forhånd skruen, indtil du hører det klik. Dette vil fremme timeren til den næste tilstand. Vente på 35 minutter og observere eller ej timeren har avancerede når kompressoren kører. Hvis det ikke forskud, skal timeren mekanisme skal udskiftes. Hvis det fremskridt, vil du nødt til at indskrive tidtager for kontinuitet.

•Fjern de skruer, der holder timeren på plads. Trække sig ud tidtager mekanismen langt nok til at afbryde wire-stik. Wire-stik kan trækkes ud i hånden. Det kan kun tilslutte én måde, så det ikke er nødvendigt at bekymre dig om ledninger.

•Indstil et multimeter til at teste for ohm indstilling x 1. Et multimeter er en enhed, der tester for elektrisk strøm i forskellige situationer. Ohm er en elektrisk måling af modstand. Når der er elektrisk strøm der er vil modstand og multimeter registrere ohm. Indstillingen x 1 på multimeter er den indstilling, der tester for ohm i en 110-volt system, som er den elektriske strøm, som driver et køleskab. Find den fælles terminal på de timer, der er mærket "3" eller "C" - eller det er ene med den hvide ledning.

•Touch en sonde af multimeter til fælles terminal og touch andre sonden til de tre terminaler i timeren, en ad gangen. Måleren skal registrere nul ohm for to ud af tre terminaler, og Registrer infinity for tredje.

•Advance forskud skrue på timeren, indtil du hører det Klik og retest terminalerne. En eller to terminaler skal registrere kontinuitet (nul ohm) og man skal registrere infinity. En af de terminaler, der viste kontinuitet (nul ohm) i den første test skal nu registrere infinity. Terminalen, registreret infinity i den første test skal nu registrere kontinuitet (nul ohm). Hvis dette resultat ikke er opnået, skal timeren skal udskiftes.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com