Hvordan til at åbne pumpen adgang døren på en GE Front-Load Skive

December 9

Vaskemaskiner bruger en vandpumpe til at tegne det snavsede vand ud af karret og gennem drain slangen. Denne proces er nogle gange afbrudt på grund af træsko inde i pumpen. Ofte er det nødvendigt at have en servicetekniker, der er kommet til at rense og reparere pumpen, når dette sker. Hvis du ejer visse GE front-load skiver, kan du rense filteret pumpe uden at pådrage sig omkostningerne ved et servicebesøg. Det er nødvendigt at åbne pumpe adgang døren på en GE front-load skive for at få adgang til filteret.

Instruktioner

•Find pumpe adgang døren på forsiden af din GE front-load skive. Det er rektangulært sømmen på nederste højre side på forsiden af vaskemaskinen.

•Sæt en lavvandet beholder under området pumpe adgang dør. Filteret pumpe kan have op til en kop vand i det, når du trækker det ud af enheden. Beholderen vil fange den resterende vand.

•Sæt en mønt i det lille hak på toppen af pumpen adgang dør. Trække døren åben med mønten. Slå pumpen filter mod uret og fjerne filteret fra området adgang.

Tips & advarsler

  • Når filteret er ren, genindsætter det ind i hullet for adgang og lukke den pumpe adgang dør. Bemærk at ikke alle GE front-load skiver har pumpe adgangsdøre.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com