Hvordan til at ændre eller erstatte en propan Tank

August 24

Skiftende ud en propan tank på en grill eller en baggård bug-frastødende maskine forekommer regelmæssigt i hjem over hele USA praktisk og billig, propan tanke er almindeligt anvendt som brændstof beholder til madlavning, baggård nydelse og endda udendørs varme om vinteren. Men hvis ikke byttes ud korrekt, fejlene kan resultere i problemer.

Instruktioner

•Træk dække off din BBQ eller haven apparatet, hvis en sådan findes. Find propan tank og dens forbindelse slange til apparatet. Kontroller, at flow ventil på toppen af propan tanken er helt i positionen "Off".

•Grab sort udgangen af forbindelsen slangen på ventilen af propan tank. Twist den sorte sikring klemme på slangen mod uret, indtil helt løs. Brug et håndklæde til greb slangen klemme hvis det er på stram og du ikke kan få godt fat i det.

•Tag linjen slange så at det er helt klart af tanken. Afbryd enhver sikre låse eller apparater på tank at holde det på plads på apparatet. Placer den frigivne tank i en bil og køre til en propan leverandøren (hardware butik, tankstation, supermarked, osv.). Tjek dit gule sider telefonbog for en leverandør, hvis ikke du er sikker på, hvor man er placeret.

•Være gebyret for en udskiftning propan tank, der er helt fyldt. Give din gamle tank som en swap-out for den nye kampvogn. Køre hjem med nye tank og hold vinduerne delvist åbne i bilen under kørslen. Efterlad ikke tanken i bilen udsættes for varme eller solen gennem et vindue, hvis ikke gå direkte hjem.

•Lift den fyldte tank ud af bilen omhyggeligt med begge hænder om muligt når hjem (det vil være tung). Fremførsel tanken til din have apparat og på dens møde sted. Træk apparatets slange over til tanken og hånd-twist ende spændebånd på propan tank ventil. Dreje klemmen, indtil det er stramt og ikke vil twist længere.

•Sluk apparatet på eller i flow-tilstand for at tillade propan til at flyde gennem apparatet. Drej tænd/sluk ventilen på propan tank til "På" position. Bekræfte, at apparatet fungerer korrekt. Sluk apparatet og drej tank ventilen til positionen "Off". Spare brændstof til fremtidig brug når det ønskes.

Tips & advarsler

  • Sørg for at bruge begge hænder og bøj knæene, når du løfter en fyldt propan tank. Den tunge, fyldte tank kan såre din ryg, hvis du ikke bruger ordentlig forholdsregel.
  • Aldrig håndtag propan kampvogne nær en flamme kilde, medmindre de er ordentligt hooked til et apparat med flamme som en BBQ. Propangas er meget brandfarlig og kan eksplodere, hvis det håndteres forkert.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com