Hvordan til at ændre eller erstatte en Toro plæneklippere drivrem

October 7

Hvordan til at ændre eller erstatte en Toro plæneklippere drivrem

Der er flere mindre ændringer af ordentlig bælte udskiftning procedurer når skiftende ud drivrem på en Toro plæneklippere, afhængigt af hvilken model er at blive serviceret. Den mest almindelige type af Toro plæneklippere sælges har en forhjul drev system, hvilket gør udskiftning bælte forholdsvis let for de fleste boligejere.

Instruktioner

•Parkering plæneklipperen på en plan overflade. Fjerne gas cap. Placer en plast baggie over gas fyldstof åbning, så erstatte gas cap (Dette forhindrer gas udslip). Afbryde tændrør ledningen fra tændrøret at forhindre utilsigtet motoren starter. Tip plæneklipperen på sin side, med tændrøret resterende på den forhøjede side af maskinen.

•Tag bælte coveret ligger på forsiden af plæneklipperen (det bare klikker på plads på de fleste modeller). Hvis det er nødvendigt, fjerne fire Phillips skruer, der holder låget på plads, så Fjern dækslet. Skubbe toppen af transmission arm (det har en trisse knyttet til det) mod bagsiden af maskinen, så at det skaber slæk i drivremmen.

•Drej drivrem ud af transmission trisse (det er knyttet til transmission arm) med fingrene. Skubbe den løs bælte mod motoren (bagsiden af maskinen). Slip den løs bælte ud af krumtapakslen remskive med fingrene. Krumtapakslen remskive er placeret lige under plæneklipperen blade.

•Løsn plæneklipper klingen ved at løsne den kniv vedhæftede fil bolt med en metrisk socket Hvis der ikke er nok clearance nemt fjerne drivrem fra omkring bladet forsamling.

•Sæt en ny drivrem til krumtapakslen remskive med fingrene. Vende processen til fjernelse af bælte for at samle plæneklipperen. Sørg for at stramme bladet (hvis det skulle være løsnet) til 30 fod-pund af drejningsmoment.

•Fjern den plast baggie fra gas cap, og systemkortets spark plug wire. Teste plæneklipperen for normal drift.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com