Hvordan til at ændre filteret på en Stihl Weedeater

June 4

STIHL Inc. fremstiller et bredt udvalg af trimmere (weed spisere) til beboelse og professionel brug. Hver STIHL ukrudt æder kommer med et luftfilter til at beskytte de indre dele og motordrevne fra snavs og snavs, der flyver gennem luften ved afpudsningen. Den forsimplede design STIHL'S air filter system cover og boliger giver forbrugerne hurtigt og effektivt fjerne og udskifte et luftfilter.

Instruktioner

•Indstil choker knop af din STIHL ukrudt æder at kulden startposition.

•Tag screw(s) holding luftfilter dække på plads, fjerne luft-filter dækning og sæt den til side.

•Rengør væk, snavs og snavs i eller på dækslet filter filter boliger og omkring filteret.

•Træk luftfilter fra filter boliger af gribende filter på toppen af filter boliger. STIHL har skåret ud af en del af huset på dette sted at gøre det lettere for kunderne at greb og fjerne filteret.

•Udskift luftfilter ved forsigtigt at skubbe det nye filter i filter boliger og skrue dækslet filter tilbage på plads.

Tips & advarsler

  • Husk på, at ikke alle STIHL ukrudt æder model har samme filter dele konfiguration. Selv om de fleste STIHL trimmer model manualer rådgive for at følge disse trin, kan nogle modeller have mere end én skrue eller ekstra dele til at fjerne før filteret og filtrere boliger. Se i brugervejledningen til din specifikke STIHL trimmer ejerens ved at følge linket i afsnittet ressourcer og klikke på den orange link til din modeltype. Køb din udskiftning filter fra en autoriseret STIHL forhandler. Finde en STIHL videreforhandler ved at klikke på linket i afsnittet ressourcer og angive dit geografiske oplysninger af postnummer eller by og stat.
  • Aldrig købe en generisk luftfilter til din STIHL ukrudt æder. En substandard del kan skade din STIHL air filter boliger eller forårsage overophedning eller andre skader ved at tillade snavs og snavs at nå frem til motoren. Køb kun fra STIHL-autoriserede forhandlere, som STIHL filtre købt gennem en uautoriseret forhandler kan være beskadiget eller defekt.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com