Hvordan til at ændre pH niveauer af blåbær efter plantning

September 4

Hvordan til at ændre pH niveauer af blåbær efter plantning

Blåbær, ligesom de fleste planter, vokser bedst i særlige jordbundsforhold. For blåbær, skal jorden være mere Sure, hvilket betyder, at det har en lavere pH-niveau. Høj pH niveauer kan medføre forkrøblede plantevækst og selv plante død. Men når du har opdaget, hvad der er galt med din blåbær er forkert jordens surhedsgrad, hvordan du går om at korrigere det? Ifølge den Michigan State University Institut for Havebrugsproduktion vokser blåbær bedst ved en pH-niveau på 5,0; Dette niveau kan opnås gennem en korrekt anvendelse af gødning--selv midseason.

Instruktioner

•Test din blueberry jordens surhedsgrad. Dette kan gøres ved at tage jorden til en lab eller med at-home kits kan du normalt køber på havecentre.

•Applicer ammoniumsulfat hvis pH-niveau er over 5.0. Start med at blande en lille mængde i jorden på begge sider af anlægget og test den resulterende pH niveau næste dag. Fortsæt denne proces indtil pH er omkring 5.0.

•Applicer lime hvis pH er nedenfor 5.0. Start med at blande en lille mængde i jorden på hver side af anlægget, og derefter teste pH niveau næste dag. Fortsæt denne proces indtil pH er omkring 5.0.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com