Hvordan til at ændre stil med en formel spisestue

November 5

Hvordan til at ændre stil med en formel spisestue

Ændre typografien i den formelle spisesalon kræver dem til at overveje en række faktorer. Ikke alene er denne plads et sted, hvor din familie vil samle aktiviteter som hjemmearbejde eller betale månedlige regninger, det fungerer også som epicentret for hvor du underholdende gæster. Som sådan, de beslutninger, du træffer om at ændre typografien bør overveje alle disse faktorer plus din smag i udsmykning stil samt budget bekymringer.

Instruktioner

•Vælg en ny udsmykning ordningen. Hvis du allerede har en udsmykning stil i din spisestue, give nogle tanker om, hvordan du gerne vil morph din eksisterende stil til noget nyt. Mens det kan være, at du har budgettet til helt at ændre den eksisterende look ved at gøre nogle tænkning forud for tid, kan du opdager at du har nogle stykker, du ønsker at holde som en side bar. Derudover vil vælger en udsmykning motiv hjælpe dig bestemme den nye stil af møbler og farver, fordi mange stilarter som toscanske eller shabby chic har farver, der allerede er forbundet med dem.

•Vælg din maling farver baseret på beslutninger om din udsmykning ordningen, og derefter male væggene i spisesalen.

•Opret en værelse omdrejningspunkt. Husk, at god udsmykning afhængig efter nogle af de vigtigste udsmykning retningslinjer, herunder behovet for et fokus på værelset. Hvis din spisestue plads giver mulighed for dig, plukke den ene væg, der vil være din fokale væg. Bruge malingen så understrege denne mur endnu længere ved at male én væg et enkelt levende farver som kobolt blå og de omkringliggende mure en farve at kontraster med det som honning gul. Det er på denne væg, at du hænger illustrationer og har møbler som en side bar eller hutch.

•Scout ud af nogle passende illustrationer til spisestuen. Mange stykker af kunst findes på markedet, der ville fungere godt i spisestuen. For eksempel, hvis du har valgt toscansk stil du kan kigge efter kunstværker, som viser de drue Dorne i Toscana, en gadebilledet nær land café eller et fotografi af brød, billetpris pasta og andre italienske.

•Ændr lamper til at være mere befordrende for en spisestue atmosfære. Overveje at hænge en lysekrone over spisebordet. Put dette på en lysdæmper således at når du har formelle middage med stearinlys lys, du kan dæmpe lyset. Derudover basere dit valg af lamper på din udsmykning mål for rummet.

•Decide hvad dine behov er for et spisebord. Nogle af beslutningsprocessen for dette vil afhænge af din udsmykning stil valg, men det vil også afhænge af om du har plads til en stor eller lille tabel. Overvej også, at da dette er spisestuen, dette stykke vil være et af knudepunkterne i rummet. Sørg for en du vælger fungerer som en stand-alone stykke samt en, der vil blive styrket ved din anden udsmykning indsats som at skabe en fokal væg.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com