Hvordan til at afbryde en traktor batteri

February 16

Hvordan til at afbryde en traktor batteri

Traktor batterier, som enhver anden batteri, kræver ofte vedligeholdelse eller udskiftning. De arbejder også på samme måde som batterier findes i biler og lastbiler. En traktor batteri er lidt af en generator eller generator, det gemmer elektrisk energi og traktoren har brug for det at være i stand til at starte og køre sin tilbehør. Ligesom andre køretøjet batterier, skal batteriet traktor først afbrydes for at fjerne og erstatte den. Dette kan normalt ske i en forholdsvis kort periode med et sortiment af grundlæggende værktøjer.

Instruktioner

•Locate traktorens batteri. Græsplæne traktorer gemme ofte batteri under sædet. Den præcise placering af en traktor batteri afhænger af dens fabrikat, model og år. De fleste traktorer har et særligt rum til batteri, som kan være i nærheden af radiatoren bag motoren, under rattet eller under pladen metal på gulvet.

•Fjern alle metalplader eller vagter så du kan nå batteriet. Typen værktøjer afhænger af typen af traktor, men typisk skal du en lille skruenøgle til at fjerne bolte eller møtrikker, samt skruetrækker eller tænger.

•Tag den negative terminal fra traktor batteri. Løsn klemmen på terminalen. Trække terminal off indlæg, ved hjælp af en terminal afsked værktøj. Ikke vride klemmen eller forsøger at lirke det ud, da dette kan beskadige batteriet eller terminal. At fjerne den negative terminal først er vigtigt, da det vil forhindre en utilsigtet kortslutning, som kan resultere i alvorlige forbrændinger eller skade på traktoren.

•Tag traktor batteri 's positive terminal ved hjælp af samme værktøj og metode som i trin 3.

•Fjern alle slips-ned stropper eller beslag der holder traktor batteriet i sit rum. Løft batteriet forsigtigt ud af traktoren. Hvis du beskæftiger sig med en stor gård traktor, kan batteriet blive meget store og tunge.

Tips & advarsler

  • Hvis ikke du er sikker på, hvilket er den negative terminal, undersøge batteriet. Negative batteri indlæg er som regel lidt mindre i diameter end de positive indlæg. Den negative terminal/post er ofte markeret med et minustegn. Batterikabel til den negative side kan være sort, mens den positive kabel er rød.
  • Altid bære handsker og beskyttelsesbriller når frakobling eller arbejder i nærheden af et batteri. Fjerne alle metal tilbehør eller smykker.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com