Hvordan til at afskrække græshopper fra en have

May 28

Hvordan til at afskrække græshopper fra en have

De fleste alle har hørt den velkendte pippe af en græshoppe. For mange amerikanere er det en behagelig lyd, der signalerer ankomsten af varmere vejr. For en gartner, kan græshopper betyde ødelæggelse af planter og grøntsager i hans velplejede til haven. Græshopper har glubende appetit og vil springe fra plante til plante, spiser blade og ødelægge afgrøder, da de glider langs på deres lange bagben. Denne ødelæggelse kan betyde tab af mad og penge til en overvældet gartner.

Instruktioner

•Plant blomster, der vil tiltrække de naturlige rovdyr af græshopper, som morgenfruer og margueritter. Disse blomster vil bringe røver fluer til din have, som vil angribe græshopperne.

•Pick græshopperne off blomster én efter én og squash dem med en køkkenrulle. Dette er en primitiv metode, men hvis der er et par græshopper i haven det vil holde dem fra at lægge æg, som kunne føre til et større problem i fremtiden.

•Lay metal skærm over planter, såsom hønsenet. Undgå at bruge plastik eller klud beskyttende dækker fordi hvis græshopperne sulter, de simpelthen vil tygge gennem disse hindringer at nå planterne nedenfor.

•Tillad fjerkræ, som guinea høns og kyllinger til at gå rundt i haven. Disse fugle vil afhente og spise græshopperne. Sørg for at se fjerkræet nøje, fordi de kan spise planter sammen med græshopperne.

•Plant høje græs eller buske rundt om haven. Denne løv vil fælde grasshopper eller i det mindste gøre det vanskeligere for græshopper at gennembryde omkredsen af haven.

•Applicer et insekticid omkring omkredsen af haven, der indeholder den aktive ingrediens carbaryl, som kan købes på de fleste havearbejde eller hjem forbedring butikker. Insekticidet bør anvendes tidligt i foråret før græshopperne er begyndt at migrere. Insekticidet fås i en spray form og vil være mere effektiv mod små, unge græshopper.

Tips & advarsler

  • Bære en ansigtsmaske, og beskyttelsesbriller, når du anvender insekticidet.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com