Hvordan til at afskrække gul jakker fra summende fugl foderautomater

April 23

Gul jakker er tiltrukket af den samme sukkeropløsning i hummingbird foderautomater, som kolibrier nyde. Når gul jakker har fundet en feeder, kan de hurtigt overtal vores dunede venner. Her er nogle nyttige tips om hvordan man kan afskrække gul jakker fra sværmer omkring hummingbird foderautomater. Enhver kombination eller rækkefølgen af de følgende trin kan bruges.

Instruktioner

•Hold området rent. Sørg for, at området omkring feeder er fri for skidt, brugte soda dåser, stående vand, pet fødevarer eller fødevarer med højt proteinindhold. Disse kan være tilføjet attraktioner til gul jakker og kan holde dem komme tilbage til området i dokumentføderen.

•Flyt feeder. Hvis du flytter feeder fra sin oprindelige placering, kan gul jakker blive lokket til at tro det er forsvundet. Men hvis din gul jakker er virkelig sej og finde feeder igen, tage det i et par dage. Kolibrier vil være der, når du sætter det op igen og gul jakker vil have flyttet.

• Giv dem en antydning af mynte. Mynte er et naturligt giftstof til gul jakker. Ren din hummingbird feeder og svaber mynte ekstrakt på feeder. Mynte vil ikke skade eller frastøde kolibrier og det vil fungere som både afskrækkelse og en gift for gul jakker.

•Hav gule jakker "ser rødt." Gul jakker er tiltrukket af farven gul. Hvis din feeder er gule eller er prydet med gul plastik blomster eller dekorationer, tage sig tid til at male dem over. Rød er en populær farve til brug for foderautomater og vil ikke tiltrække gul jakker som farven gul gør.

•Vælg en feeder med beskyttende vagter. Nogle foderautomater er udstyret med vagter, der forhindrer, at gul jakker, hvepse og bier have adgang, men stadig tillader kolibrier til foder.

Tips & advarsler

  • Direkte angribe gul jakker med en avis, swatter eller vakuum kan ikke kun være skadeligt for gul jakke, men kunne potentielt skade feeder og tegne uønsket opmærksomhed til dig selv.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com