Hvordan til at afskrække høge fra min baggård fugle

April 25

Hvordan til at afskrække høge fra min baggård fugle

Ifølge aviær Web er høge rovfugle, der tilhører familien Accipitridae. Der er flere forskellige arter, der omfatter den korte-tailed hawk og rød bredskuldret høg, som er generelt fundet i den østlige del af USA. Hawks swoop ned hurtigt at snuppe og æde deres bytte, som kunne være indholdet af din fugl foderautomater, eller selv fuglene i sig selv. Der er flere måder at beskytte din baghave fra hawks.

Instruktioner

•Tag nogen isoleret træer eller andre siddeanordninger stationer i området, der ligger inden for 100 yards af det ramte område. Hawks vil gå videre til en ny placering til at jage hvis de ikke har en siddeanordninger point som de kan undersøgelse land for enhver potentielle byttedyr.

•Sæt trådnet omkring enhver fugl foderautomater i gården. Mange gange, høgene er der lokkes til området på grund af de let tilgængelige mad og vil spise alle fugle fundet i området som en konsekvens.

•Sæt fugl foderautomater i beskyttede områder, såsom under buske eller træer. Dette vil give fuglene med en kilde til mad, som høgene vil få sværere at nå.

•Plant træer og buske i baghaven. Dette vil give fuglene områder for at skjule og finde tilflugt, når der er en høg søger sit næste måltid.

•Tag enhver fugl foderautomater fra baghaven for en uge. Hawk vil se at denne konstant kilde til mad er blevet fjernet og vil begynde at lede efter sit næste måltid andetsteds. Enhver feeder fugle, der fandtes før din baghave vil vende tilbage, når fugl foderautomater er sat tilbage.

•House fjerkræ, ænder og kyllinger, i et lukket område i løbet af natten timer. Disse fugle er mere modtagelige for høg angreb, hvis tilladt hen til gennemstrejfe under disse timer.

Tips & advarsler

  • Under den vandrende fugl traktaten handling er det ulovligt under føderal lov til at dræbe, fange eller ejer nogen arter af hawk.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com