Hvordan til at afskrække vaskebjørne fra grave i din værftet

July 16

Hvordan til at afskrække vaskebjørne fra grave i din værftet

Hvis vaskebjørne grave i din værftet, ikke kun er de gør din græsplæne en skamplet for byen, men de er også at sætte dig i risiko for at pådrage sig sygdom. Vaskebjørne kan bære den dødelige sygdom rabies og mange har også parasitter, ifølge Audubon Society i Portland. Hvis vaskebjørne i din værftet, er du en høj risiko for at få et møde med denne vilde dyr. Hvis vaskebjørn bider dig, kan du blive udsat for rabies.

Instruktioner

•Tag grubs fra din plæne. Hvis en vaskebjørn grave i din værftet, er chancerne du har larver. Vaskebjørne vil lugte larver, spise dem og fortsætte med at grave for at finde dem. Larver vil tilbringe tid nær overfladen af din plæne spise græs-rødder og forårsager skade på græsset, hedder Ottawa-Carlton Wildlife Center. Mange hjem forbedring eller haven butikker sælger kemikalier, der vil fjerne larver. Men for en mere jord-venlige tilgang, prøve at anvende mælkeagtig spore granulat til din græsplæne, foreslår EarthEasy.com. Når larver spiser granulerne, vil det påføre dem til at indgå en sygdom, der dræber dem.

•Applicer en afskrækkende spray til de områder, hvor vaskebjørne grave. Ifølge BugSpray.com er vare hele kontrollen effektiv i at holde vaskebjørne væk. Sprøjtning mineområder efterlader en dårlig smag på den jord, som vil afskrække vaskebjørne i at komme tilbage. BugSpray.com hedder det, at hele kontrol ikke indeholder nogen gift; Derfor skal det ikke skade dyr, der kommer i kontakt med spray.

•Gem din værftet mad-fri. Vaskebjørne kan indtaste din værftet for at finde mad, der kan være efterladt og kan grave for at finde flere, hedder Audubon Society i Portland. Ikke nogen dyrefoder udendørs og tæt dække alle skraldespande. Prøv fastgørelse låget med et reb eller bungee snor, hvis vaskebjørn stadig formår at invadere papirkurven. Hvis vaskebjørn ikke kan finde nogen fødekilder, vil det sandsynligvis flytte ud af din værftet og på et sted, hvor det kan.

Tips & advarsler

  • Mælket spore granulat vil ligge i jorden inaktiv i år og vil stadig være effektiv, hvis en grub kommer i kontakt med det. Én behandling har potentiale til varig 40 år, ifølge EarthEasy.com.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com