Hvordan til at anslå omkostningerne ved træ persienner

March 5

Træpersienner kan være den endelige accent stykke til at modregne et perfekt hjem stemning. Vælge perfekte træpersienner kan være trættende, fordi de ikke kun har at tilfredsstille dit hjem design, men de skal også opfylde din tegnebog. Der er nogle måder at gøre denne proces en lettere og derfor vellykket proces.

Instruktioner

Hvor meget koster de?

•Indstil hvor du vil blinds. Anslå omkostningerne ved træpersienner starter med mængden. Hvor i dit hus vil hænge dem? I et enkelt rum eller i alle rum? Disse er de primære spørgsmål i forsøget på at finde ud af et estimat for træpersienner.

•Measure din windows. Du er nødt til at finde ud af de nøjagtige målinger af dine vinduer for at se hvor meget (bredde og længde) træ blind du har brug for. Den bedste måde at måle dit vindue er med et målebånd.

•Indstil stilen. Træ persienner findes i mange typer. Finde ud af hvilken type af træpersienner ønskede vil tillade dig at anslå udgifterne til din nye træpersienner. Den første henvisning nedenfor har en fiks værktøj, der hjælper dig med at finde et omkostningsestimat for blinds. Klik på typen af blinds du ønsker, i dette tilfælde den træ, og der vil bringe dig til blindes hovedside. Klik på indstillingen "indstillinger/pricing" og udfyld spørgsmålene. Det beder dig for bredden, højde, placering, farve og andre vigtige spørgsmål. Når du er færdig, skal du klikke på "Beregn pris" at få en skøn.

•Installer dem selv eller få hjælp. De fleste selskaber opkræve for installation, så du skal finde ud af hvis du skal hjælpe med installation, eller hvis du kan installere blinds.

Tips & advarsler

  • Regne ud stilen betyder også, at du behøver at nit-pick og finde ud af hvordan du ønsker at hænge dem. For eksempel, vil du have dem på en flere jernbane (så du kan drapere et gardin) eller blot blinds, selv? Derudover kan du nødt til at købe ting som kroge og skruer, der kan også hæve estimatet.
  • Priser på hjemmeside regnemaskine gælder specifikt for firmaet E direkte Blinds, men de kan give dig en ballpark skøn.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com