Hvordan til at anslå størrelsen af beton, skal du

February 27

Sidesten sække beton henvender sig ofte til sten puder, afhængigt af hvordan de er gemt, og hvor hurtigt du bruger dem efter at have afsluttet et projekt. Ved opbygning af betonvægge, gangbroer, moler, sidefødder eller puder, årsager købe for meget konkrete budgetoverskridelser. For lidt beton forhindrer rettidig færdiggørelse eller fører til sikkerhedsspørgsmål forårsaget ved hjælp af nedenstående specifikation proportioner. Konvertere poser til cubic yards tillader dig at købe lige nok konkrete mix for at fuldføre projektet, med lidt eller ingen rester.

Instruktioner

•Measure længde, bredde og dybde i området at være dækket for plader, gangbroer, vægge eller andre rektangulære legemer. Bruge inches som din enhed.

•Measure radius, og højden i inches at bestemme cylindrisk figurer såsom molerne. Multiplicer radius gange sig og formere sig, at resultatet gange 3.14, eller pi. Multiplicer, at svar gange højden på molen i inches.

•Divide alt efter 1.728, som er 12 gange 12 gange 12, til at konvertere fra cubic inches til kubikfod. Divider denne nye samlede med 27, der er 3 gange 3 gange 3, konvertere kubikfod til cubic yards.

•Anvend en online konkrete volumen lommeregneren som et alternativ til trin 1 til 3, hvis du ønsker (Se ressourcer). Sæt dimensioner i den konkrete diskenhed regnemaskine for figuren af dine pour. Bruge en cylinder regnemaskine til molerne eller stolpehuller. Bruge en slab regnemaskine til sidefødder eller massive vægge og en blok regnemaskine til betonblokke. Regnemaskine vil fortælle dig, hvor mange cubic yards af beton du har brug for.

•Divide antallet af cubic yards, som du har brug for (fra trin 3 eller trin 4) af antallet af cubic yards af beton i en pose uanset mærke af beton du køber. Dette vil fortælle dig hvor mange poser til at købe.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com