Hvordan til at ansøge om en FHA Mortgage 203k

July 15

En FHA 203k realkreditlån er en fantastisk lån produkt til et nyt hjem køb eller en refinansiere. FHA 203k giver mulighed for op til $35,000 i hjem forbedringer. Betydeligt, udgifterne hjem forbedringer og den faktiske ejendom er foldet ind i realkreditlån, almindeligvis kaldet en første. Dette realkreditlån er også særligt gunstig for første gang hjemme købere, da det giver mulighed for kun 3,5 procent ned betaling.

Det er en meget detaljeret lån til at oprette og kræver en masse ben arbejde af både lån officer og køber. De følgende trin vil forberede dig til den omfattende FHA 203k lånet processen.

Instruktioner

•Find det rigtige udlån institution og lån officer. Ikke alle pant agentprovision vil tilbyde FHA låneprodukter. Yderligere, ikke alle mæglervirksomhed vil have lån officerer dygtige til at håndtere byggeri lån. At være sikker er konstruktion lån en helt anderledes dyr end konventionelle lån; de kræver opbygning af branchekendskab. Yderligere, FHA lån er mere kompleks og kræve mere papirarbejde. Alle som har skal håndteres effektivt, hvis du håber at få godkendelse. Så vælg din kurtage firma og lån officer omhyggeligt.

•Tilvejebringelse nødvendige dokumenter til lån officer i tide. Disse omfatter: kopi af dit sygesikringsbevis og dykkere licens, to års selvangivelser, to måneder af kontoudtog og to aktuelle betale stubbe. Hvis du er gonna være begavet udbetalingen, Sørg for, at du lader dit lån officer ved det og få ham til at give dig den nødvendige "gave brev", som er nødvendig med din lånepakke.

•Ansigt gennem en udbudsproces for de hjemme forbedringer, du ønsker. Med et loft på $35,000, er det tilrådeligt at gøre en mindre køkken opgradering (midten af linje apparater, bordplader og skabslåger), et badeværelse omforme, gulvbelægning og maling. Køkkener og badeværelser give dig din bedste afkast på investeringer. Bare husk, du kan bruge alle pengene hjem forbedring i køkkenet, hvis du ikke se den.

•Review din entreprenør bud og sammenligne æbler med æbler. Når du vælger en hovedentreprenør, lad ham vide du får brug for tre (3) anbefalinger, licensoplysninger og forsikringsoplysninger fra hver virksomhed, der ture på projektet. Du skal indsende alle disse oplysninger til din lån officer som en del af pakken lån. Desværre har der været svig med dette lån produkt, så de kræver intense detalje.

•Når dit hjem forbedring prissætning er indgivet og dit lån afsendelse pakke er færdig, en vurdering vi bestilles.

•Hvis banken godkender tilbud beløb for egenskaben baseret på vurdering og godkender du for pant, den endelige afsluttende proces påbegyndes. Med en betinget godkendelse, kan du begynde at koordinere projektet med den almindelige kontrahent og angive en startdato. Du har op til 6 måneder at gennemføre forbedringerne.

•Work skal indledes senest 30 dage efter lukning. Det er tilladt at byggeriet trækker under renoveringen, så planen at omhyggeligt med din entreprenør. Når de hjem forbedringer er komplette, endelige vurdering vil blive bestilt og realkreditlån vil blive lukket ind i den endelige enkelt eller første pant.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com