Hvordan til at anvende Epoxy-harpiks

November 27

Undertiden kendt som epoxy, undertiden kendt som støbning harpiks og undertiden kendt som "epoxyharpiks," er pourable flydende plastik handy ting. Desværre, hvis epoxyharpiks er blandet, håndteres eller hældes forkert, resultaterne kan være rodet og mislykket. Uanset om du bruger epoxy som en lim eller som et overflade-lag eller molding plast, sørge for at blande og håndtere ingredienser korrekt for at sikre en kvalitet færdige produkt.

Instruktioner

•Vælg en arbejdsplads, der er godt ventileret og i normal stuetemperatur; epoxy har stærke dampe og vil ikke oprettet korrekt, hvis det er koldt.

•Læs instruktioner på epoxy omhyggeligt, under særlig hensyntagen til indstillingen og hærdning gange for den formel, du har. Forskellige epoxy produkter har forskellige sæt gange, hvilket vil påvirke hvor meget tid du har til at arbejde med den blandede epoxy inden det sætter (du vil ikke kunne gemme det ved at dække det, det vil helbrede alligevel).

•Pour lige dele resin og katalysator væsker i en engangs container. Bland så meget som du tror, du kan bruge i helbredelse tid, du har. Bør at have for lidt til at undgå at spilde epoxy, som du kan blande mere senere.

•Stir epoxy komponenter energisk med håndværk stick. Fortsæt omrøring indtil blandingen bliver uklar, da dette betyder, at det er helt blandet. Don't stop omrøring indtil dette punkt, eller epoxy vil ikke helbrede korrekt senere.

•Applicer epoxy ved hjælp af craft stick. Hvis du hælde en stor mængde i en mold eller for at dække et areal, brug pinden til at skrabe harpiks fra objektbeholderen blanding, men ikke røre eller forstyrre væsken, når det er på plads. Lad det naturligvis nøjes. Hvis du vil anvende en mindre mængde epoxy som en lim, dyppe spidsen af craft stick eller en tandstikker i epoxy til at samle det på spidsen. Tryk på spidsen af stokken, at varen du er limning og sprede limen. Tryk på det andet punkt på plads. Undgå at berøre epoxy med fingrene.

•Lad epoxy uforstyrret mens det sætter. Prop eller klemme limet elementer, så de vil blive holdt på plads indtil epoxyen færdig hærdning, som det plejer være meget klæbrig eller give et stærkt hold indtil dem. Lægge forme plan for at undgå en ujævn bakke til bunden af den færdige stykke. Hvis epoxyen er hældt og belægning en overflade, køre house fan hen over overfladen af epoxy mens det hærder for at forhindre støv fra samler på dens overflade og stikke der permanent.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com