Hvordan til at arrangere dit værelse som indretningsarkitekt

September 1

Hvordan til at arrangere dit værelse som indretningsarkitekt

Du besøger model hjem til 'nye designideer', du se forskellige hjem-inspirerede reality-shows på tv, og du har tænkt på at ansætte en professionel indretningsarkitekt til at hjælpe du gøre noget fornuft ud af dit rod, kunstværker og møbler, så din bolig ser 'professionelt designede'. Før du bladre gennem de gule sider, læse denne artikel for nogle simple tricks, der vil gøre ethvert rum i er dit hjem ligner det tegnet af en pro!

Instruktioner

•Du har malet disse nøgne hvide vægge med en cremet sand beige til at tilføje nogle varme... du har steam rengøres tæpper og poleret af trægulve... nu er det tid at begynde at arrangere møbler og kunst og andre ting. Første tommelfingerregel; mindre er ofte mere. Bare fordi du har en sofa, en kærlighed-sæde, en stol, en skammel, betyder ikke et sofabord og to store ende tabeller, du skal bruge alt på én gang. Hvis rummet er for overfyldt med alt der; enten sælge noget, bruge det i et andet rum eller gemme det i kælderen eller loftet eller garage. Alt for overfyldt værelser er en katastrofe for indretningsarkitekter, som de ikke tillader gæsterne at 'ånde' eller nyde hvad er der. De-clutter rummet, hvis du kan.

•Find din omdrejningspunkt. Hvert værelse har at have en kronen funktion, der fungerer som den vigtigste kilde til interesse. Pejse, bygget i bogreoler, franske døre, store vinduer, eller endda et stort stykke af møbler eller store kunstværk kan fungere som omdrejningspunkt for et værelse. Find din fokale stykke eller omdrejningspunkt og bygge essensen af dit værelse udenom.

•Know sådan 'direkte din trafik flow'. Invison dit værelse og bestemme, hvor du ønsker dit flow i trafikken at gå; Forestil dig placere dine møbler i forskellige steder og få fornemmelsen af hvordan trafikken vil i hele lokalet. Er der ubehageligt stramme presser? Er der blindgyder, der lader besøgende med ingen forretninger? Gang måde områder skal være 24 til 30 inches lang på et minimum for at gøre besøgende føle 'velkommen' og komfortable bevæger sig rundt i et rum eller område. De standard afstande mellem bløde opholdsområder (stole, sofaer, kærlighed sæder, osmannerne) og tabeller er apx 14 til 18 inches. Dette efterlader plads til fødderne til at være enten placeres på gulvet komfortabelt; eller forhøjede at hvile på toppen kaffe bordet mens du ser tv eller udoever samtale. Spisestuestole har brug for et minimum af 34 til 36 inches af 'trække' rum bag stol til at gøre det muligt for nogen at enten sidde ned, eller skubbe stolen tilbage til undskyldes fra spisebord og standard swingende døre behøver 36-39 inches af 'swing rum' ind uanset værelse, døren svinger åbne i.

•Det alle i placeringen. Placer dine møbler, så det vender ud mod indgangen til rummet; ingen føles behagelig sidder på en sofa med ryggen til i forstuen eller en dør. Stå din sofaer og stole, således at når en gæst sidder, de står over indgangen til rummet; det vil gøre rummet synes større og mere indbydende til dine gæster. I meget store værelser; vinkel sofaer eller kærlighed pladser i hjørnerne på en diagonal at skabe visuel interesse eller pull sofaer og stole fra væggene 18 til 24 inches for at skabe en hyggelig siddepladser 'nook' i midten af rummet. Lamper bør anbringes på en trekant type setup--med lamper placeret på tabeller (eller gulv lamper oprettet) på punkterne i trekanten. Hvis du kun har 2 lamper og derefter bruge dem på de to fjerneste ender af trekant; ikke på en ende og øverst punkt. Anker plads med et stort tæppe, selvom du har tæppe; et tæppe tilbyder stoflige dimension og interesse til rummet.

•Hvis du tror de hurtige lille tips tilbydes i denne artikel kan hjælpe dig med at planlægge eller dekorere din plads som en professionel indretningsarkitekt ville; eller hvis du har fået nogle ekstra tips at tilbyde andre ehow medlemmer; så glem ikke at tilføje dine kommentarer, før du forlader denne side! Tak så meget for læsning og rating mit arbejde her på ehow!


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com