Hvordan til at arrangere et værelse med TV

November 11

Hvordan til at arrangere et værelse med TV

Uanset om din familie ure TV ofte eller sjældent, er det sandsynligt, at du er en af 99 procent af amerikanske husstande med mindst ét TV i din bolig. Så almindeligt som tv, men de kan stadig udgøre et problem når det kommer til at arrangere dine møbler omkring dem. Satellit- og kabel TV snore, strømkabler og DVD spillerne skaber ofte en sammenfiltrede rede af ledninger, der kræver tv'et placeres på et bestemt sted. Der er ingen grund til at fortvivle selv. Du kan arrangere din TV-stue på en attraktiv måde med lidt omtanke og indsats.

Instruktioner

•Vurdere udbuddet af stikdåser, og sikre, at du har nok åbne dem, så du kan indsætte stik til alle de nødvendige remedier, når de beslutter, hvor du vil placere dit TV. Når du bor i et ældre hus med færre forretninger, kan det være nødvendigt at købe en strømskinne at rumme stik til DVD spillerne, VCRs, TV og kabel og satellit-bokse.

•Sæt en lang nok kabel eller satellit ledningen så du kan placere tv'et i det nøjagtige sted, hvor du ønsker. Kabel- og satellit-TV installatører give ofte dig med den korteste længde af kabel muligt, men du kan afhente en længere horisont på en nærliggende hjem forbedring, elektroniske eller big box butik.

•Sæt din tv- eller underholdning center i en fremtrædende position i rummet. Vælg en tom plads og Placer TV'et højt nok, så visningen er tilgængelige og uhindret fra enhver plads i rummet uden at kræve beboerne til kran deres hals for at se den.

•Anbring dit største stykker af møbler første. Et tværsnit, sofa eller pit gruppe optager mest plads og fungerer godt centreret i direkte justering med tv. Når du har det i den valgte position, kan du arrangere resten af møbler omkring det.

•Sæt skråstole, rockers og stationære stole omkring vægge på begge sider af sofaen. Sikre, at hvert stykke har en klar og direkte visning af tv.

•Anbring tabeller i strategiske steder så seerne kan placere popcorn, drikkevarer og andre snacks på dem let. Tillade to stole til at dele en ende tabel, der er placeret mellem dem. Placere et sofabord foran sofaen for at tillade alle beboerne at få adgang til det nemt.

•Arrange bord og gulv lamper, således at hver sektion af rummet får en tilstrækkelig mængde af belysning. Installere en lysdæmper til at styre overhead belysning i disse nætter, når du ønsker at se TV med minimal belysning til at sætte stemningen.

Tips & advarsler

  • Stock dit værelse med masser af smide puder, puder og tæpper så børnene kan spredes på gulvet for at se TV.
  • Undgå at placere fjernsyn i et sted, hvor en blænding fra nærliggende windows mindske synligheden af skærmen.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com