Hvordan til at arrangere store bambus stænger i et gulv Vase

April 2

Miljøvenlige bambus, en højt respekteret symbol på held og lykke og energi i asiatiske kulturer, vokser rigeligt i varme klimaer. Visning af bambus forbedrer din beboelsesrum naturligt look og giver et middel til at indføre elementet træ i en Feng Shui-inspirerede interiør. Mens en traditionel gulv vase fungerer som en effektiv skærm for disse robuste, hule stænger, er type af store beholder du bruger til at vise dem i dit hjem kun begrænset af din fantasi.

Instruktioner

•Indstil dit gulv vase i et hjørne eller mod en væg. Ranglede bambus stænger wobble, og selvom de ikke måske læner sig direkte mod væggen, dets tilstedeværelse tilføjer ekstra støtte og holder skærmen fra vælte hvis stødte.

•Sæt tre eller fire bambus stænger i gulv vase for en diskret display, især hvis det har en smal hals eller mund, så de kan læne frit mod åbningen. Begrænsning af antallet stænger i denne type af vase betyder, at du kan skubbe dem ind og ud med lethed, som hjælper, når du skal udskifte stængerne eller flytte vasen til et andet sted i din bolig.

•Fyld en bred åbning vase med mange bambus stænger men undgå over udstopning vasen. Placer nok bambus stænger i vasen, så de understøtter hinanden men forlader nok plads så de lean udad naturligt. Et gulv vase fyldt med bambus stænger skaber en slående, robust skærm velegnet til en central placering i en hovedrummet, såsom en stue eller formelle spisestue.

•Sæt Landskabsarkitektoniske sten af en håndterbar størrelse i bunden af dit gulv vase; disse giver støtte, hvis du ønsker at placere kun et par bambus stænger i en bred åbning vase. Placer stænger mellem klipperne. Sted ekstra sten i gulvet i vase omkring stænger til støtte efter behov. Alternativt, forankre bambus stænger med klipper og udfylde den bred åbning vase op til randen med poleret sten eller småsten.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com