Hvordan til at befri min veranda af Bugs

November 12

Hvordan til at befri min veranda af Bugs

Fejl på din veranda er bundet ske--din veranda er udenfor, jo. Fejl på din veranda, dog kunne betyde bugs i dit hjem, så de kan kravle gennem revner og huller i dine vinduer og døre. Heldigvis, at fjerne bugs og genvinde din veranda er muligt med et par værktøjer.

Instruktioner

•Rengør din veranda. Fjern eventuelle blade, græs eller andet organisk materiale som bugs skjule og yngle. Slippe af med eventuelle spider webs du se med en kost. Spray veranda med vand til at skubbe off fejl i øjeblikket opholder sig der.

•Sæt fælder til at fjerne bugs. Sted rullet op avis eller seks-tommer stykker af slangen på din veranda til at fælde earwigs. Bugs kravle inde for fælder og skjule. Ryst fælder ud dagligt i en anden del af din værftet. Sted klæbrige fælder omkring din veranda at fange edderkopper, græshopper og lignende bugs, der smutte på jorden. Hænge sticky fluepapir fra dit tag eller veranda at fange flyvende insekter.

•Sprinkle borsyre på verandaen at holde bugs væk. Borsyre dækker de insekter, der går igennem den. Bugs derefter ren selv, indtager de pulverformige stof og snart dø. Sprøjtning pesticider eller insektbekæmpelsesmidler olier eller sæber på verandaen også slipper af bugs. De fleste sprays, olier og sæber anvendes direkte til veranda; men Læs produkt kørselsvejledning for de bedste resultater.

Tips & advarsler

  • Forsegle alle revner eller huller i din vinduer eller døre til at forhindre fejl i at komme ind dit hjem. Derudover holder din regn drikketude og tagrender fri for snavs og fjerne sådant materiale omkring dit hjem, som det ofte tiltrækker bugs.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com