Hvordan til at befrugte Citrus

October 10

Hvordan til at befrugte Citrus

Citrus træer er tunge foderautomater, og har brug for gødskning i løbet af året til at producere den bedste frugt. Mange gartnere nyder at have en citron, grapefrugt eller orange træ i deres gård, men spekulerer på, hvorfor deres træ producerer ikke frugt. Ordentlig gødskning er et skridt i den rigtige retning for en rekordhøst.

Instruktioner

•Fertilize din nyligt plantet eller unge citrus træ hver to måneder om foråret og sommeren og hver tre måneder i løbet af efteråret og vinteren. For modne træer, befrugte tre gange i løbet af foråret og sommeren, og fjerne efterår og vinter fodringer.

•Vælg en gødning specifikt formuleret til citrus. Citrus træer foretrækker en let sur jord, og også kræve højt kvælstofindhold i den bedste frugt. Citrus-specifikke gødning giver den rette balance af næringsstoffer.

•Spray flydende gødning på bladene af træet, sprøjtning for at gennembløde toppen og bunden af alle blade. Mix som anvist på pakken.

•Spread granuleret gødning under linjen drop, som er kanten af træerne blade. Placer ikke gødning mod stammen af træet. Vand i grundigt efter gødskning.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com